5de3e3e802b0b

Isabella Deilert trea på LET Access Series

Stockholmaren stod för en fin prestation under söndagen när hon slutade på tredje plats i Terre Blanche Ladies Open.

Text: Erik Hallberg • 2019-04-07 Uppdaterad 2019-12-12

Veckans tävling på LETAS, Terre Blanche Ladies Open, var haningetjejen Isabella Deilerts första tävling för året ute i Europa.

Deilert, som gick på collage på Oklahoma State, fick en tuff start på finalvarvet med två raka bogeys, men lyckades revanschera sig direkt med en birdie på hål 3. Därefter radade hon upp par varvat med ytterligare tre birdies. 

Scoren skrevs till sist till 70 slag, två under par för dagen. Sammanlagt slutade Deilert två under par, endast ett slag bakom duon Sarah Schober och Hayley Davis som gjorde upp om segern i särspel.

– Jag är supernöjd med min vecka, det kändes som jag hade flera birdies i mig men är överlag glad för min prestation. Spelet känns riktigt stabilt så nu är jag på väg i rätt riktning, berättar Deilert efter ronden.

Isabella Deilert trea på LET Access Series

Hur nöjd är du med dagens rond, det var lite uppförsbacke första två hålen men sedan en riktigt stark upphämtning till delad 3:e plats och nästan särspel med spelarna ledarbollen?

– Självklart önskar jag att jag kunnat hämta in fler slag men dagens rond var väldigt stabil. Jag började lite knackigt idag med två bogeys men efter det fick jag en bättre känsla för slaglängderna och även puttarna.

Vad händer härnäst?

– Nu ska jag till Spanien och träna innan jag vet om jag kommer med på LET tävlingen i Marocko. Annars blir det avfärd mot nästa Access Series tävling i Schweiz.

Isabella Deilert trea på LET Access Series
Klicka på bilden för att se hela leaderboarden


Text: Erik Hallberg • 2019-04-07
TournyttIsabella DeilertLETASTournytt
Rulla till toppen