Sentry Tournament of Champions – Round Two

Tournytt

Woodland i ledning på Hawaii

Dag två av Sentry Tournament of Champions på Hawaii innehöll mer blåsiga förutsättningar, fler bidries och mer som puttar med flaggorna kvar i hålen.

Text: Erik Hallberg • 2019-01-05 Uppdaterad 2019-12-12

Gary Woodland, som varit het i höst, verkar ha tagit formen med sig in i 2019. Något som sex topp tolv-placeringar på sina sju senaste starter skvallrar om.

Under fredagsronden på Hawaii bjöd Woodland bland annat på fem raka birdies på hål 11-15. Sammanlagt gick den 34-årige amerikanen, precis som under trorsdagen, runt på 67 slag för dagen vilket räcker för en ensam ledning med tre slags marginal.

På andra plats hittar Woodlands landsman Bryson DeChambeau. Dechambeau fortsatte att putta med flaggorna i och trots att han inte var lika het på greenerna som under den första rundan undvek “vetenskapsmannen” helt bogeys när han noterades för 68 slag för dagen. Sammanlagt ligger DeChambeau nio slag under par, tre bakom Woodland. En placering han delar med både Rory McIlroy och Kevin Tway.

En av fredagens besvikelser var utan tvekan Dustin Johnson. Johnson hade inte gått över par på The Plantation Course på de senaste 32 rundorna, ett rekord som tyvärr bröts när han noterades för 74 slag, ett över par, för dagen. 

Woodland i ledning på Hawaii


Text: Erik Hallberg • 2019-01-05
TournyttGary WoodlandPGA TourTournytt
Scroll to Top