Turkish Airlines Open – Day Two

Tournytt

Rose halvvägs mot titelförsvar

Leder med två slag i Turkiet

Text: Martin Strömberg • 2018-11-02 Uppdaterad 2019-12-12

 

Ifjol vann Justin Rose Turkish Airlines Open efter en fantastisk avslutningsrond på 65 slag.

I år får han finna sig i att leda fältet inför sista två ronderna efter att ha inlett med just två 65:or och tolv under par totalt.

Engelsmannen fortsätter sin fina form med fem topp-fem senaste sex starterna.

– Jag måste fortsätta att spela. Precis som jag hämtade in försprånget ifjol kan någon annan göra det i år, sa Rose efter sin andra rond.

Två slag bakom Rose lurar segraren från två år sedan, danske Thorbjörn Olesen, tillsammans med engelsmännen Tom Lewis och Danny Willett.

Willett som vann Masters 2016 har sedan dess haft en tung period. Nu verkar han äntligen på rätt väg igen.

– Kroppen har inte känts så här bra på fyra, fem år och jag har jobbat väldigt hårt för att få bitarna på plats igen, sa Willett efter sin rond på 65 slag.

De svenska spelarna har inte riktigt fått det att lossna på Regnum Carya och bäst hittills är Marcus Kinhult på en delad 39:e plats, tio slag bakom Rose.

Joakim Lagergren är delad 45:a efter att bland annat ha gjort en albatross på det tolfte hålet, Joakims tredje hål för dagen. Det var den sjätte albatrossen hittills den här säsongen på Europatouren.

Alexander Björk är delad 53:a på par totalt och Jens Dantorp delad 58:a. 

 

 

Rose halvvägs mot titelförsvar

TV: Hustaket fungerar som tee


Stenson om tourfinalen: ”Hoppas”


Text: Martin Strömberg • 2018-11-02
TournyttAlexander BjörkDanny WillettEuropean TourJens DantorpJoakim LagergrenJustin RoseMarcus KinhultThorbjörn OlesenTom LewisTournytt
Scroll to Top