Tournytt

TV: Hete Pepperell sänker chippen för birdie

Ett galet HIO under rond 1. På fredagen bjöd Eddie Pepperell på en ny läckerhet.

CM Hellsten • 2018-10-12

Eddie Pepperell är en av de formstarkaste spelarna på European Tour, in i det sista jagade han en av de åtta direktplatserna till Ryder Cup.
Engelsmannen kom dock aldrig med i laget trots två raka topp-6-placeringar.

TV: Se engelsmannens galna HIO

När British Masters startade i torsdags slog Eddie Pepperell till med ett galet hole-in-one där bollen studsade på flaggan och bort – och sedan spann tillbaka ner i hål.

Under rond 2 bjöd han på ännu ett läckert slag – han sänkte chippen på hål 3 för birdie och gick upp i tre slags ledning.

Se slaget här:

När spelet bröts på grund av mörker efter andra dagen av British Masters var Pepperell i klar ledning på sina åtta under par. Spelarna hade kämpat i hård vind hela dagen och Pepperells ledning var tre slag före landsmannen Matt Wallace och fransosen Julien Guerrier, som dock har tre hål kvar att spela på lördagsmorgonen.

Bästa svenska spelare är Robert Karlsson och Alexander Björk, som just hann in i halvmörker, båda två under par och på delad tiondeplats.

Även Marcus Kinhult och Joakim Lagergren (+1), den senare med ett hål kvar, ser ut att klara kvalgränsen som troligen går på två över par.
Scroll to Top