Dell Technologies Championship – Round Two

Tournytt

Skickade caddien att köpa puttern

"Det var för pinsamt att gå in och handla själv"

Text: Martin Strömberg • 2018-09-02 Uppdaterad 2019-12-12

 

Ni har säkert läst storyn om engelsmannen Tyrrell Hattons nya putter?

Efter en tids problem på greenerna köpte han en ny under förra veckans tävling i en vanlig affär eftersom tourbussen hade lämnat tävlingen, som den alltid gör på onsdagar.

Han lade ut en bild av kvittot på Instagram och alla medier skrev naturligtvis om det lite ovanliga köpet.

Igår tjänade puttern över tre slag mot fältet åt engelsmannen då han gjorde dagens bästa score med 63 slag.

– Men jag hade lite problem med hastigheten på greenerna och i princip alla birdies kom från under två meter, berättade Hatton efteråt.

Han berättade också att det inte var han själv som gick in i Golf Galaxy förra veckan och köpte den nya puttern, en Ping Sigma G Darby.

– Nej, jag tyckte att det var för pinsamt att gå in och handla själv så jag skickade caddien. Vi pratade på Whatsapp under tiden och uppenbarligen så gjorde vi ett bra val. 

Hatton delar andraplatsen efter två ronder av veckans Dell Technologies tillsammans med landsmannen Justin Rose, Den engelska duon är ett slag bakom amerikanen Webb Simpson, som tog sig till elva under par genom en magisk eagle på sista hålet.

Båda svenskarna tog sig vidare till helgens spel. Alex Norén delar 21:a plats efter två raka 69-ronder medan Henrik Stenson är två slag sämre (69-71) på en delad 34:e plats.

 

 



Text: Martin Strömberg • 2018-09-02
TournyttAlexander NorenHenrik StensonJustin RosePGA TourTournyttTyrrell HattonWebb Simpson
Scroll to Top