Tournytt

Fleetwood vill köpa Caseys klubbor

"Han har inte erbjudit tillräckligt med pengar"

Av Martin Strömberg • 2018-08-05

 

Engelsmannen Tommy Fleetwood har spelat med sina Nike VR Pro Blade i många år. 

Men nu börjar hans enda kvarvarande set bli slitet och eftersom Nike slutade tillverka klubbor 2016 så är tillgången minst sagt begränsad.

– Det positiva är att jag inte tänker knäcka någon med flit men jag kommer att behöva nya snart för de här har hängt med ganska länge nu, sa Fleetwood.

Det finns dock en lösning.

Landsmannen Paul Casey köpte ett av de sista setten för några år sedan och klubborna har sedan dess legat hemma hos engelsmannen utan att användas.

Men Fleetwood har fått nobben hittills.

– Han har ett helt nytt men vill inte ge dem till mig. Han är ganska envis så jag tror att det kan bli svårt att lösa, sa Fleetwood, som också erbjudit att betala bra för klubborna.

Casey är dock stenhård.

– De är lika sällsynta som bajs från en gunghäst och jag tänker inte sälja till honom (Fleetwood), sa en road Casey när han fick reda på Fleetwoods intresse.

– Eller säg så här: Han har inte erbjudit tillräckligt med pengar. Det är fantastiska klubbor, helt oanvända och sådana som man kan hänga på väggen. Jag älskar att Tommy går runt och berättar om det här, men jag har inte hittat några gåvor eller handskrivna lappar i mitt skåp så han får försöka att fjäska lite bättre.

Om det inte löser sig kan Fleetwood tänka sig att hitta ett nytt märke och ny modell. Just nu har han inget klubbkontrakt.

– Det skulle ju underlätta på många sätt så vi får väl se vad som händer.

Engelsmannen lär inte ha några stora problem med att hitta en tillverkare som vill ösa lite klubbor över honom med tanke på hur han spelat de senaste åren.

 

Scroll to Top