Joburg Open – Day Three

Tournytt

Stark avslutning av Blomstrand

Gick tre under par sista fyra hålen

Text: Martin Strömberg • 2018-07-28 Uppdaterad 2019-12-12

 

Tredje dagen av Porsche European Open bjöd på skiftande förhållanden. Inledningen var blåsig och svårspelad men efter ett avbrott för åska blev banan mjukare och mer mottaglig samtidigt som vinden försvann.

I toppen finns engelsmannen Richard McEvoy och amerikanen Bryson DeChambeau på 12 under par. McEvoy vann förra veckan på Challengetouren och kan den här veckan i Hamburg ta sin första seger på Europatouren.

 

Stark avslutning av Blomstrand

 

Ett slag bakom sig har duon Masterssegraren Patrick Reed och den unge österrikaren Matthias Schwab, båda elva under par.

För svensk del ligger Christofer Blomstrand på en delad elfteplats efter en fantastisk avslutning med fyra birdies sista åtta hålen varav tre sista fyra.

Han är sex under totalt och sex efter t��ten.

Peter Hanson var på väg mot en kanonrond och var fyra under par efter tio hål men en tyngre avslutning gav ett över par för ronden och en delad 40:e plats medan Henric Sturehed är ett slag längre ner på delad 45:e.

 

 


Text: Martin Strömberg • 2018-07-28
TournyttBryson DeChambeauChristofer BlomstrandEuropean TourHenric SturehedMatthias SchwabPatrick ReedPeter HansonRichard McEvoyTournytt
Scroll to Top