The Rocco Forte Open – Day One

Bjerregaard glänser på Sicilien

Dansken delar ledningen med Evans.

Text: Martin Strömberg • 2018-05-10 Uppdaterad 2019-12-12

Europatouren har hamnat på Sicilien den här veckan för Rocco Forte Sicilian Open och första ronden bjöd på soliga och fina förhållanden med lite vind som kom svepandes in under eftermiddagen.

Danske Lucas Bjerregaard har en seger på Europatour-kontot från Portugal förra säsongen och han gick runt Verdura GC på sex under par tidigt på dagen och delar därmed ledningen med engelsmannen Ryan Evans, som var en av få spelare på eftermiddagen som gick lågt.

Bjerregaard har haft en tung säsong men tog plötsligt en delad niondeplats i Kina för två veckor sedan.

– Jag har inte spelat bra i år men jag hittade något i Kina och mycket av det jag har jobbat på börjar falla på plats. Men en bra rond är inget mer än ett positivt tecken och det är tre ronder kvar bara den här veckan, sa en nöjd dansk till Europatourens hemsida.

Bästa svensk efter första dagen är Mikael Lundberg som delar 20:e plats på ett under par. Joakim Lagergren, Jens Dantorp och Christofer Blomstrand är ella på par på en delad 34:e plats.

 

http://www.e-magin.se/paper/jv9jn8db/popup/136

Text: Martin Strömberg • 2018-05-10
TournyttChristofer BlomstrandEuropean TourGary EvansJens DantorpJoakim LagergrenLucas BjerregaardMikael LundbergTournytt
Rulla till toppen