5de4317102238

Tournytt

Två nya hybrider från Titleist

Är du på jakt efter en ny hybrid? Titleist lanserar nu två olika modeller.

Text: Jesper Johansson • 2017-08-31 Uppdaterad 2019-12-12

Titleists nya hybrider använder sig av teknik företaget sedan tidigare haft i sina drivers. Det har gjort att den nya 818-serien är de hybrider som går längst någonsin. Samtidigt ska de göra det lättare att forma slagen.

Med två olika modeller, 818H2 och 818H1, ska det finnas en hybrid för spelare av olika kaliber. De båda klubbhuvudena använder sig av teknologi som “Active Recoil Channel 2.0”, “SureFit CG-vikter” och en “SureFit Hosel”.
– Vi definerar hybrider som klubbor man ska vara pricksäker med, inte klubbor man ska rädda sig ur svåra lägen med. Det är hur vår forsknings- och utvecklingsavdlening har arbetat med klubborna i flera år, och det är därför Titleist har blivit den hybrid som används av flest spelare på PGA Tour, säger Josh Talge, Vice President på Titleists marknadsavdelning.
– Den mängd teknologi vi har i 818-hybriderna har aldrig tidigare funnits i en hybrid och kommer ge golfare av alla nivåer självförtroendet att sikta rakt på flaggan från avstånd de aldrig tidigare har gjort.

De två hybridmodellerna är skapade med två olika profiler för att passa alla typer av golfare:

 

Två nya hybrider från Titleist

Titleist 818H1

Hybriden är skapade för de spelare med en svepande sving mot bollen och som föredrar utseendet av en fairway-wood. Den större profilen ger högre utgångsvinkel på bollen, mer distans och mycket förlåtande egenskaper.
Klubban finns i graderna 19°. 21°, 23°, 25° och 27°.

Två nya hybrider från Titleist

Titleist 818 H2

Den här hybridmodellen är skapad för de med en brantare sving in i bollen och för de som föredrar utseendet av en järnklubba. Den kompakta, något fyrkantiga, modellen ger en mer penetrerande bollbana med kontroll likt en järnklubba.
Klubban finns i graderna 17°, 19°, 21° och 23°.

De båda klubborna finns i butik från och med 29 september.

Rekommenderat pris: 2 499 kronor.


Text: Jesper Johansson • 2017-08-31
TournyttHybriderTitleistUtrustning
Scroll to Top