Open de Portugal – Day One

Tournytt

Debutanten spelar med lånade klubbor – för fjärde veckan i rad

Att golf är svårt vet vi alla. Att spela med klubbor man inte är van med gör det inte lättare. Open-debutanten Julian Suri kommer göra just det under veckans tävling.

Text: Jesper Johansson • 2017-07-19 Uppdaterad 2019-12-12
Debutanten spelar med lånade klubbor – för fjärde veckan i rad

Julian Suri har inte haft något vidare flyt den senaste tiden. När amerikanen kom till Royal Birkdale tidigare i veckan var det utan hans bag och sina vanliga klubbor. Ingen stor grej, som kan hända alla. Men Julian Suri har nu haft strul med flygbolagen fyra veckor i rad.

Så här skriver han på twitter:
“För de som räknar: Jag är inne på fjärde raka veckan med borttappat bagage. På direktflyg dessutom!” 


Amerikanen har dock hittat en nödlösning. I och med att det är en majorvecka har tourbussarna mer personalstyrka än vanligt, och några vänliga själar anställda av TaylorMade har hjälpt majordebutanten att skaffa ett liknande set klubbor till veckans tävling.

I bagen spelar Suri i vanliga fall med TaylorMade-woods, Nike-järn och Titleist-wedgar. Allt det har nu fixats åt honom med snarlika inställningar från det han är van med.
– Jag spelade med dem under tisdagen och jag förlorade inga pengar mot en medspelare, så det är bara bra, säger Suri till Golf Channel.
– Men det har helt klart varit en omställning.


Text: Jesper Johansson • 2017-07-19
TournyttJulian SuriThe OpenTournytt
Scroll to Top