BMW South African Open Championship – Day Two

Tournytt

Många med chansen att vinna i Indien

Spelarna har det fortsatt svårt i Indien på en tuff bana. Och inför söndagen är det helt öppet om vem som tar hem tävlingen.

Text: Jesper Johansson • 2017-03-11 Uppdaterad 2017-03-11

Räkna med en nervkittlande avslutning av årets Hero Indian Open. Sju spelare är inom fyra slag i toppen och de flesta av dem har knappt spelat halva sin lördagsrond, som avbröts på grund av mörkret i New Delhi.

I ledning finns trion SSP Chawrasia, Eddie Pepperell och Carlos Pigen, sex under par. Banans svårighetsgrad är fortsatt ett hett samtalsämne.
–Greenerna är hårda och flaggplaceringarna är tuffa. Greenerna är också så ondulerade att man skulle kunna hitta dem på Disneyland. Det är väldigt svårt, sa Pepperell efter rundan till European Tour.

–Det är också väldigt smala fairways och inget lite enklare hål är man kan slappna av. Man måste slå bra slag hela tiden. Men det är bara att hänga i, och hålla sig till sin spelplan.

 


Jens Fahrbring är ende svensk som klarade cutten i Indien. Och han hade en fin lördag i New Delhi då han klättrade hela 16 platser på ledartavlan och är nu på par. 

Här är toppen av den haltande ledartavlan:

Många med chansen att vinna i Indien
Klicka på bilden för att se hela ledartavlan.

Text: Jesper Johansson • 2017-03-11
TournyttEuropean TourJens FahrbringTournytt
Scroll to Top