Hero World Challenge – Round Two

Tournytt

I skuggan av Tiger: Johnson och Matsuyama i delad ledning

Tiger Woods gör comeback och hela golfvärlden ser varenda steg han tar. Men han är inte själv ute på banan. Dustin Johnson och Hideki Matsuyama leder Hero World Challenge efter två varv.

Text: Jesper Johansson • 2016-12-02 Uppdaterad 2016-12-02

Veckans PGA Tour-tävling på Bahamas kommer till stora delar handla om Tiger Woods och amerikanen visade under fredagen varför det är just så.

Efter att ha varit borta från tävlingsgolfen i 466 dagar har Tiger Woods nu spelat två rundor, varav dagens inte var något annat än enastående. Läs mer här.

 


Men det är inte bara han som deltar i Hero World Challenge. Ytterligare 17 spelare i toppklass är med och tampas och efter två varv på Albany är det just toppklass vi har fått se.

Leder tävlingen gör Dustin Johnson och Hideki Matsuyama. De är båda tolv under par.

Dagens största klättrare var Bubba Watson. Den långslående amerikanen gick nio under par och efter gårdagens par-rond klättrar han till plats fem på ledartavlan.

Henrik Stenson då? Det ville sig inte riktigt för honom under fredagsronden. Till slut gick han runt på 71 slag. På vägen dit gjorde han en bogey och en trippel.

Banan på Bahamas är känd för att vara besvärlig vid vind. Hittills har det dock inte varit några speciellt starka vindar över banan – men det förväntas komma i morgon.

Här är toppen av ledartavlan:

I skuggan av Tiger: Johnson och Matsuyama i delad ledning

Text: Jesper Johansson • 2016-12-02
TournyttBubba WatsonDustin JohnsonHenrik StensonHideki MatsuyamaTiger WoodsTournytt
Scroll to Top