Annons

Med regnplagg anpassade just för golf behöver inte regnet påverka ditt spel. Foto: Abacus.

Njut av golfrundan, oavsett väder – Abacus lanserar Regnskola

Att njuta av golfrundan och att kunna lägga fullt fokus på spelet känns ofta enklare när himlen är blå och temperaturen behaglig. Men Abacus vision är att du ska kunna njuta lika mycket av alla dina golfrundor, oavsett väder. Då spelar kläderna en stor roll, inte minst vid regn.

Text: • 2024-04-20 Uppdaterad 2024-04-22

Det absolut viktigaste att tänka på när du väljer regnplagg för golf är att de inte begränsar din förmåga att röra dig. Att vara helt torr är en klen tröst om du inte kan svinga fullt ut och fryser du, känner dig stel eller blir för varm i dina regnplagg kommer du inte njuta av din runda och vad är det då för vits med att vara på golfbanan överhuvudtaget? 

I Abacus Regnskola hittar du information och tips om vad som är viktigt att tänka på när du väljer regnplagg för golf, vad som verkligen gör skillnad både när det gäller resultatet, din förmåga att fokusera på spelet och hur bekväm du kommer känna dig.

Abacus Regnskola – spelbarhet

Abacus Regnskola – som skräddarsytt

Abacus Regnskola – håll dig torr


Hitta ditt perfekta regnställ

Abacus bra, bättre, bäst koncept för regnplagg erbjuder det perfekta regnstället för alla typer av spelare. Från ett meshfodrat universalregnställ till ett tekniskt avancerat, ultralätt regnställ för dig som enbart nöjer dig med det bästa.

Golfprofiler intygar vikten av att välja bra regnplagg

Många golfprofiler intygar också vikten av att ha regnplagg du kan lita på som en del av golfutrustningen. Hans Larsson, Ludvig Åbergs coach och ambassadör för Abacus menar att det skänker en trygghet att veta att svingen kommer vara densamma med eller utan regnplagg, när du vet att du kommer kunna upprätthålla ditt spel oavsett om det blir kallare eller det börjar regna.
Läs hela intervjun med Hans om klädernas betydelse för spelet. >>

Hans Larsson, Ludvig Åbergs coach håller med om att kläderna är en viktig del av utrustningen och spelar stor roll för spelet, speciellt i utmanande väder. Foto: Abacus.

Svensk pionjär med stort avtryck inom golfvärlden

Abacus har över 30 års erfarenhet av att designa golfkläder, använder högfunktionella material och fokuserar på smarta detaljer för just golfare. De klär flertalet golflandslag, tourspelare, deras caddies och tränare. De har också klätt det europeiska Solheim Cup-laget hela sex gånger. Dessutom är deras kläder som enda skandinaviska golfvarumärke utvalda att säljas under the Ryder Cup. Kläderna finns att köpa på the Open, samt på anrika golfbanor som till exempel St. Andrews Links.

Du hittar Abacus regnkläder här. >>


Text: • 2024-04-20
PartnerAbacus
Rulla till toppen