Annons

Vi får bättre fokus, prestationsförmåga och koncentration när vi tuggar – vilket är perfekt inte minst när du står inför de avgörande puttarna på golfbanan.

Håll fokus uppe hela dagen – med energituggummit Apollo

På jobbet, roadtrippen eller golfbanan. Ibland behöver man en extra energiboost för piggna till och hålla fokus. Nu kan du ta ett energituggummi med lika mycket energi som en kopp kaffe – men med en fräschare känsla efteråt

Text: • 2023-08-05 Uppdaterad 2023-08-07

I dagens hektiska värld är det inte ovanligt att känna sig trött och ofokuserad ibland, vare sig det är på jobbet eller på fritiden. Då kan vi behöva en extra energikick för att hålla oss alerta och fokuserade. Det är här Apollo Energituggummi kommer in. Med sin innovativa sammansättning och kraftfulla effekt erbjuder det en unik lösning för att öka energinivåerna och förbättra prestationen – med snabb effekt.

Energituggummit Apollo har en flytande kärna som innehåller 80 mg koffein, vilket motsvarar en kopp kaffe eller en energidryck. Det är dessutom sockerfria och veganska samt innehåller vitaminerna B6 och B12.

Effekt inom 10 minuter

En av de kanske främsta fördelarna med Apollo är dess snabba absorption. Genom att tugga tuggummit tar kroppen upp koffeinet genom munnens slemhinnor, vilket gör att du upplever effekt inom bara 10 minuter. Det är en stor skillnad att dricka energidryck, då det kan ta upp emot 45 minuter innan du får effekt. Med ett energituggummi kan du alltså få den önskade energikicken precis när du behöver den – oavsett om det är inför ett viktigt möte, under en lång bilresa eller inför golfrundans sista hål.

Chew your Energy

Förutom Apollos snabba absorbering finns det flera andra fördelar med att tugga i sig energin. Den smidiga förpackningen är lätt att packa med så att du kan ta ett precis när du behöver, till skillnad från energidrycker som allra helst ska avnjutas direkt från kylen. Det har dessutom visat sig att vi får bättre fokus, prestationsförmåga och koncentration när vi tuggar – vilket är perfekt inte minst när du står inför de avgörande puttarna på golfbanan.

Om Apollo

– Perfekt kombination av energi och smak
– Snabb absorption för omedelbar effekt
– Praktiskt förpackad

Läs mer och beställ på www.energituggummi.se


Text: • 2023-08-05
PartnerApolloPartner
Rulla till toppen