Annons

Sobienie Królewskie Golf & Country Club öppnades 2012, nu söker den ny ägare Foto: Sobienie Królewskie Golf & Country Club

Till salu: Mästerskapsbana med hög potential

Söker internationell köpare som brinner för golf

Text: Marek Perendyk/Sobienie Królewskie • 2023-07-25 Uppdaterad 2023-07-25

Golfanläggningen Sobienie Królewskie, cirka 40 kilometer söder om centrala Warszawa, öppnades 2012 och 18-hålsbanan är designad av erkänt duktiga golfbaneariktekten Jonathan Davison hos Ford Golf Design.

Nu säljs själva golfbanedelen av anläggningen i en utmätningsauktion och borgenärer hoppas kunna hitta en internationell köpare som brinner för golf och vill driva och förädla golfbanan vidare. Det är totalt 76 hektar land som ingår och fastigheten omfattar cirka 90 procent av själva golfbanan. Det finns dock plats att ändra sträckningen för de två hål som inte ingår i marken som säljs vid auktionen. Klubbhuset, anläggningens hotell och övriga fastigheter ingår inte i auktionen.

Länk till värderingen av fastigheten

Fakta:

Sobienie Królewskie G&CC  ligger cirka 40 kilometer söder om Warzsawa och är en 18-håls mästerskapsbana byggd enligt USGA-standard.

Fastigheten i auktionen omfattar 76 hektar mark, varav 55 hektar består av golfbanan. Det finns plats att bygga nytt klubbhus och övriga faciliteter vid sidan om den nuvarande banan på den aktuella fastigheten.

Närliggande klubbhus, hotell och restaurang ingår inte i den aktuella fastigheten.

Det finns möjlighet att köpa mer mark i anslutning till fastigheten.

Auktionen kommer att genomföras under kommande tre månader.

Startpris: cirka 3,7 miljoner euro/cirka 44 miljoner SEK

För mer information, kontakta borgenär Marek Perendyk på marek@perendyk.com.


Text: Marek Perendyk/Sobienie Królewskie • 2023-07-25
PartnerPartnerSobienie Golf
Rulla till toppen