Annons

Det händer saker hela sommaren på Knistad Herrgård. Ta chansen att få vara med och dela glädjen på Sveriges härligaste golfherrgård // Foto: Knistad Herrgård

Slå långt med världmästaren och lär dig putta med proffsen

Knistad dukar upp till golffest hela sommaren.

Text: Knistad Herrgård/Svensk Golf • 2023-05-03 Uppdaterad 2023-05-03

Knistad Herrgård strax utanför Skövde har blivit en golfdestination som hela tiden utvecklas och bjuder sina gäster på nya upplevelser. År 2023 kommer inte att bli något undantag. Som vanligt arrangerar man sin midsommargolf och sin kräftgolf under sommaren och i år kommer man också att erbjuda en kurs i närspel med tidigare DP World Tour-spelarna Johan Ryström och Adam Mednickson. Det blir tre dagars intensivt fokus på närspelets mysterium och naturligtvis mängder av möjligheter till sociala möten och mat.

Klicka på bilden nedan för att komma till erbjudandet.

I september satsar man på raka motsatsen till närspel. Den svenska Long Drive-drottningen Sandra Carlborg kommer till Knistad för att visa hur man gör om man vill slå riktigt långt. Det blir Longdrives, Longdrinks och Rock and Roll hela helgen den 9-10 september.

För att läsa mer om eventet, klicka på bilden nedan.

Om ni inte är golfare, än, så kan ni ändå komma till Knistad Herrgård och äta eller boka ett paket som inte har med golf att göra. Den 28 maj till exempel firar vi Brunch Mors Dag med massor av god mat. Senaste brunchen bjöd vi på inlagda sillar, chark, lokala ostar, smörgåstårtor, grillad sparris, gubbaröra, pluma bbq-style, grillad flankstek, våfflor, ”smashed” potatis och mycket mycket mera. Det söta bordet var uppdukat med budapestrulle, gräddtårta, rabarberpaj med vit choklad, chokladtårta med mera.

Klicka på bilden nedan för att komma till våra Bruncherbjudanden.

För att läsa mer om Knistad Herrgårds olika event och happenings, klicka på loggan här nedanför.


Text: Knistad Herrgård/Svensk Golf • 2023-05-03
PartnerKnistad HerrgårdPartnerVeckans banaVeckans golfbana
Rulla till toppen