Annons

Utsikten från toppen av kullarna där La Reserva Club sveper fram över de andalusiska sluttningarna ner mot Medelhavet är magnifik // Foto: Sotogrande

Europas bästa golf – och drömboende strax intill

Upptäck den spanska kronjuvelen med fem golfbanor i världsklass inom 15 minuter.

Text: Sotogrande • 2023-02-06 Uppdaterad 2023-02-06

Sotogrande har en lugnare, mer familjär atmosfär än många andra områden på Costa del Sol. Det innebär att allt fler söker sig till området när man letar efter ett andra boende – eller för att skaffa sig ett nytt hem där man får njuta av 320 soldagar om året – vilket i förlängningen betyder betydligt fler golfronder om man så önskar. Sotogrande ligger bara cirka 50 minuter från Malagas flygplats och cirka tio minuter från Gibraltar vilket gör området lättillgängligt med flyg.

La Reserva Club ritades 2003 av amerikanen Cabell P Robinson, en arkitekt som ursprungligen arbetade med Robert Trent Jones, men som sedan 1987 haft sin egen europeiska verksamhet baserad i Costa del Sol. La Reserva Club ligger i underbart lummig parkmiljö i de andalusiska sluttningarna ovanför Sotograndes kustlinje, och utsikten över Medelhavet slår det mesta. På anläggningen har man sedan ett antal år erbjudit olika former av möjligt boende och erbjuder de säkraste mest privata bostadsmöjligheterna i Sotogrande, med toppmoderna faciliteter och möjligheter till ett aktivt liv just utanför dörren. Ett av de mest populära projekten är Village Verde, en lummig och naturnära bostadsmiljö, som ligger nära infarten till golfbanan och klubbhuset.

I videon här nedanför berättar projektets arkitekter om hur man tänkt och arbetat med Village Verde.

Första fasen av Village Verde blev en stor framgång och den andra fasen öppnades i juli med två nya block just intill. Dessutom lanserades ännu ett block i januari som omfattar 121 lägenheter i olika storlekar samt två villor. Hela området präglas av lugn, säkerhet, stil och håller hög kvalitet på arkitektur, material och inredning.

Gemenskapen kommer att kunna använda två poolområden (ett komplett med sandbotten), dessutom en varvpool, en inomhuspool med gym och spaavdelning, krocketgräsmatta, joggingspår, trädgårdar, flera lekområden och ett utomhusgym . Den fridfulla miljön i kombination med en uppsjö av faciliteter kommer att skapa ett modernt samhälle utan dess like med närheten till La Reservas golfbana som juvelen i kronan.

Ett ägarpaket i Sotogrande®️ inkluderar underhållsprogram för hemmet, specialiserade conciergetjänster, privilegierad tillgång till countryklubben på La Reserva Club, toppmoderna bekvämligheter och säkerhet dygnet runt. Sotogrande®️ är också hem för en globalt känd internationell skola – vilket bidrar till den familjevänliga känslan.

För att upptäcka mer och börja resan mot att äga en fastighet i Village Verde.

Alternativt kontakta: villageverde.residencial@sotogrande.com


Text: Sotogrande • 2023-02-06
PartnerCosta del SolLa Reserva ClubReal Club SotograndeReal Club ValderramaSan Roque ClubSotograndeVillage Verde
Rulla till toppen