Annons

Knistad Herrgård kommer att erbjuda golf i kombination med show och underhållning i toppklass under 2022 // Foto: Knistad G&CC

Knistad bjuder in till golf och showkvällar

Fyra underbara partytävlingar med glädjen i fokus.

Text: • 2022-04-25 Uppdaterad 2022-04-25

Knistad Herrgård strax utanför Skövde har en av Sveriges skönaste och mest avslappnade attityd när det kommer till golf. Man ska njuta på banan, ha trevligt, och äta god mat i behagligt sällskap. Under 2022 kommer man dessutom att erbjuda ett antal tävlingar som man arrangerar i kombination med kvällsunderhållning i världsklass. Eller vad sägs om artister som Niklas Strömstedt, Johanna Beijbom och Lasse Holm? Under midsommargolfen kan ni bada i vedeldade badtunnor efter ronden och njuta av mat och dryck på Knistads underbara terrass med utsikt över det 18:e hålet. På kvällen bjuds det på traditionell midsommarmat och grillmiddag. Kan det bli bättre?

The Battle of Knistad

Paragrafryttare och regelmästare, stanna hemma! The Battle of Knistad är en rolig och mycket annorlunda golftävling präglad av Steffo och Nickes egna regler. Reglerna är minst sagt speciella, man kommer att få göra saker som man inte är van vid i andra golftävlingar, och efter golfen följer en festkväll du sent skall glömma tillsammans med alla andra och med njutbar underhållning av Niklas Strömstedt. Kan man vinna fina priser? Givetvis!

Herrgårdsgolfen

Årets absolut roligaste partävling går av stapeln i början av augusti. Första dagen spelas fyrboll/bästboll och på kvällen bjuder Knistads hedersmedlem Lasse Holm på underhållning tillsammans med Johanna Beijbom. Vi skapar en kväll med med en festmiddag, god stämning, mycket prat och skratt och säkert en och annan dans. Andra dagen spelas en tvåmannascramble, en av de absolut roligaste och populäraste spelformerna som finns där alla kan vara delaktiga oavsett spelstandard.

Kräftgolfen

Den 13 augusti spelas Kräftgolfen som är en dröm för golf och skaldjursälskare. Spelformen är fyrmannascramble och om du är ensam behöver du inte oroa dig, vi hittar ett trevligt lag som du får plats i. På kvällen bjuds naturligtvis på kräftor i kombination med underhållning av Martin Almgren och Johanna Beijbom.

Midsommargolfen

De senaste åren har det varit fullspikat och en underbar stämning när Midsommargolfen avgjorts och är ni intresserade så kan ni förmodligen hoppas på att det finns reservplatser att vänta in. Det blir golf, midsommarfirande med massor av underbar mat och spelformen är mixed greensome med ett mycket generöst prisbord för de par som lyckas pricka midsommarformen bäst.

Självfallet kan ni komma och besöka oss precis när ni själva vill och om ni klickar på vår logga här nedanför kommer ni till hemsidan där ni kan söka på datum och arrangemang som passar er. Välkomna hem till oss.


Text: • 2022-04-25
PartnerKnistad G&CCPartnerVeckans banaVeckans golfbana
Rulla till toppen