Annons

Johannesbergs Golf står värd för H 40-klassen när golfens SM-vecka spelas i sommar // Foto: Johannesberg Golf

Slottsgolf i ljuvlig miljö – Johannesberg fortsätter att utvecklas

Ser fram mot att vara en av banorna under SM-veckan i sommar.

Text: Johannesberg Golf • 2022-03-28 Uppdaterad 2022-04-25

Johannesberg Golf går mot ett mycket spännande 2022. Den vackra anläggningen strax utanför Rimbo i Roslagen ligger perfekt till med bara 20 minuter till Arlanda och en halvtimme från Uppsala. Under 2022 satsar man på att utveckla sin redan fina och välskötta anläggning ännu mer och man ser dessutom fram mot att arrangera H 40-klassen under golfens SM-vecka mellan 8-10 juli.

– Det ska bli jättespännande och roligt att få vara en del av SM-veckan och vi hoppas och tror att deltagarna ska uppskatta sin tid här hos oss. Vi hoppas att vädret blir gynnsamt och vi ska försöka att presentera vår bana så bra som möjligt, säger Johannesbergs VD, Helen Schönbäck.

Johannesberg fortsätter också sin strävan framåt genom att utveckla sina träningsområden. Man ska uppdatera rangen med nya målområden och man har vikt nionde hålet på korthålsbanan för närspelsträning för att verkligen ge utmanande och moderna träningsmöjligheter. för golfare som vill utveckla sitt spel.

För gäster finns möjligheten att bo i antingen klubbens hostel eller i närliggande Johannesbergs Slott. De olika boendepaketen och golferbjudanden kan ni läsa mer om på klubbens hemsida – www.johannesberg.se.

– Vi arbetar hela tiden för att ha en familjär och positiv atmosfär hos oss. God service och vänlighet är viktiga ledord för oss och målet är att alla gäster ska längta tillbaks till oss när de har varit här, berättar Schönbäck.

Klubben har dessutom gjort klart med nya krögare inför 2022, vilket innebär förbättrade öppettider, ännu vassare service samt bättre variation på menyn. Allt för att lyfta klubben ännu ett snäpp i alla avseenden.

ERBJUDANDE:

Förstaårsmedlemmar får 10 procents rabatt – använd koden ”Svensk Golf”

Ordinarie pris: 3 500 kronor

Med koden ”Svensk Golf”: 3 150 kronor


Text: Johannesberg Golf • 2022-03-28
PartnerJohannesberg GolfPartnerVeckans banaVeckans bana – SponsradVeckans golfbana
Rulla till toppen