Annons

På Trelleborgs GK har man vyer över havet från banans samtliga 18 hål, vilt och vackert // Foto: Trelleborgs GK

En skånsk golfdröm – se havet från samtliga hål

Sveriges sydligaste seasidebana måste upplevas – naturens krafter ger golfen en extra dimension.

Text: Trelleborgs GK • 2022-03-14 Uppdaterad 2022-03-24

På Stavstensudde strax väster om centrala Trelleborg hittar ni Trelleborgs Golfklubb. Den natursköna anläggningen erbjuder en ovanligt vackert belägen och utmanande 18-håls seasidebana med tydlig linkskaraktär. Banan smälter in i naturen och visar respekt för alla dess invånare – från stora fågelflockar till sällsynta orkidéer och banan ger genom sina sällsynta växter och sitt delvis unika fågelliv en stark naturupplevelse. 

På Trelleborgs Golfklubb kan man se havet från alla 18 hål och det ger en stark, mäktig seasidekänsla som är svår att hitta på annat håll. Banan har par 71 och mäter mellan drygt 3 900 och knappt 5 300 meter beroende på vilken av de fyra teerna ni väljer men det är vädret och vinden som styr hur lång banan spelas. Utsikten är magnifik i alla väderstreck och att spela på Sveriges sydligaste seasidebana är lika delar naturupplevelse och golf.

Hotell Stavstensgården erbjuder boende precis vid banan med havet som närmaste granne och det finns en mängd golfpaket att välja mellan beroende på hur länge ni vill stanna och hur mycket ni vill spela. Hotell Stavstensgården har tio dubbelrum av varierande storlek och en del rum har utsikt mot havet. Hotellet är totalrenoverat under 2021 och alla rum har eget badrum och toalett med härliga handdukar, linne och hotellprodukter av högsta klass. Frukost och wifi ingår i priset.

Läs mer om våra golfpaket här.

Under 2021 besökte Tee Party Trelleborgs Golfklubb under sin resa genom Sverige och så här blev resultatet i rörliga bilder.


Text: Trelleborgs GK • 2022-03-14
PartnerPartnerTrelleborgs GKVeckans bana – Sponsrad
Rulla till toppen