Annons

Spela bnor i världsklass med hjälp av Hey Golf Guide. Pebble Beach, till exempel. Foto: Joann Dost

Hela denna artikel är ett annonssamarbete med Hey Golf Guide
Vinn en resa!

Hey Golf Guide – 78 av världens 100 bästa publika banor!

Golf utomlands behöver inte innebära en halvdan resort i södra Spanien. För samma pengar kan man spela några av världens bästa golfbanor. Detta med hjälp utav Hey Golf Guide.

Text: Hey Golf Guide • 2021-08-25

I samband med pandemin valde Tommy Söör och hans medgrundare att skapa ett nytt reseföretag. Hur bakvänt det än låter, att starta ett bolag som tjänar pengar på resor mitt under en pandemi, har resultatet omedelbart varit en succé.

Detta då Hey Golf Guide inte är som alla andra. Detta då Hey Golf Guide är skapat för golfspelare som vill ha lite mer än den där ordinära golfanläggningen i Spanien. När vi pratar med Tommy Söör förklarar han precis vad företaget vill skapa med en enkel fråga: Varför åka till Spanien för att spela en bana som är sämre än din hemmaklubbs?

Det ligger väldigt mycket i det där.
För varje enastående golfbana i Spanien, Portugal, Irland eller USA finns det långt över det dubbla banor som … tja, kanske inte är värda resan.
Därför skapades Hey Golf Guide, som riktar in sig på världens bästa golfbanor, samtidigt som man arbetar för att få paketpriserna till ett attraktivt pris.
– Vi är en resebyrå som erbjuder något annat. Vi erbjuder den bästa golfen i världen med prisvärda paket. För bra pengar kan du få spela Bay Hill och TPC Sawgrass. Vi vill göra så att fler golfare byter ut tråkiga resmål mot roliga för samma pengar, säger Söör.

LÄS MER OM HEY GOLF GUIDE

Carnousties 18:e hål.

Söör arbetade även innan inom resebranschen och hade upptäckt att en lucka fanns för de inbitna golfarna. För alla oss som vill spela riktigt bra banor fanns inga färdiga paket. Om man var åtta personer som ville spela den bästa golfen på exempelvis Irland var man tvungen att själv boka rondtiderna, boenden, flyg och allt annat till ett pris som blev rätt så saftigt. Därför skapades Hey Golf Guide som har paket där de bästa banorna ingår under en weekend till ett lägre pris.

Med målet att ge sina resenärer möjligheten att spela de bästa golfbanorna har man slutit direktavtal med 78 av de 100 bästa publika golfbanorna världen över. Därför kan man med Hey Golf Guide åka på paketresor innehållande förstklassig golf för den som är nyfiken på hur de mytomspunna banorna världen över faktiskt är.

LÄS MER OM HEY GOLF GUIDE

Det som också gör Hey Golf Guide unikt är att man inom bolaget samlat riktiga golfnördar som tillsammans spelat över 2 500 golfbanor världen över. Detta tillsammans med ett rapportsystem gör att man som gäst kan veta exakt vilka greener som är i bra skick och vilka som inte är det. Allt för att du ska kunna få den optimala resan för pengarna. Man använder sig också av tester som genomförs av anonyma personer. Detta för att verkligen få reda på hur hotell och banor är.
– Alltså kan vi hålla det vi lovar, säger Söör och fortsätter förklara företagets expertisnivå:
– Vi har en trygghet i vad vi erbjuder. Med vår erfarenhet till grund kan vi berätta för de som använder sig av oss var man ska äta lunch och kanske var man inte ska göra det. Vi vet vilken parfemma du ska chansa på och vilken middag som du med säkerhet kommer att gilla. En resa är inte bara golf. En resa är en större upplevelse, säger Söör.

Med världens bästa golfbanor tillgängliga är det helt plötsligt fullt möjligt att själv befinna sig på de fairways som du sett proffsen vandra. Att ta sig från den tee du spelat på inomhus i en simulator.
Faktum är att Hey Golf Guide anordnat flera tävlingar i just simulatorer, där priset till vinnaren varit en resa till den riktiga banan för att spela där också. Under svenska golfsäsongen har man också kunnat delta i tävlingar utomhus för att vinna fina priser.

En liknande tävling finns också här. Svara på frågan nedan för en chans att vinna!

HEY GOLF GUIDE

Skapa en egen enkät för användarfeedback
Text: Hey Golf Guide • 2021-08-25
PartnerBanor & resorHey Golf Guide
Scroll to Top