Annons

Ta chansen att vinna en proffsig skoutprovning och nya skor från FootJoy.

Tävling

Vinn utprovning och nya skor från FootJoy!

Var med i vår tävling och ha chans att vinna en unik skoutprovning och ett par sprillans nya golfskor från FootJoy.

Text: FootJoy • 2021-08-13 Uppdaterad 2021-08-13

Tillsammans med FootJoy ger vi dig nu chansen att vinna en utprovning av ett par sprillans nya FJ-skor. För tourproffs världen över är det helt givet att prova ut sina skor, eftersom de vet att trötta fötter och ben kan hämma dina möjligheter att prestera på golfbanan. Det finns goda skäl för dig att göra detsamma.

Alla fötter är olika och precis som dina klubbor skräddarsys efter din sving så bör dina skor passa perfekt på dina fötter. FootJoy erbjuder en marknadsledande bredd av storlekar och vidder på skor i sitt modellutbud och har därför bättre förutsättningar än någon annan tillverkare att hitta just den sko som kommer att passa dig bäst.

Nu har du chansen att få en professionell utprovning tillsammans med FootJoys skoexpert och när ni landat i den modell som passar dig och din fot bäst kommer du även att få de skorna med dig hem.

För att ha en chans att vinna behöver du svara rätt på frågan nedan och fylla i formuläret.

Tävlingen pågår fram till onsdag den 18 augusti klockan 10.00, därefter drar vi vinnarna. Vid fler än två rätta svar kommer vi att lotta fram vinnare. Totalt kommer två vinnare att utses, en kille och en tjej.

Utprovningen kommer att ske på PGA Sweden National i Bara, utanför Malmö, måndagen den 23 augusti klockan 11.00. Vinnarna ansvarar själva för att ta sig till och från anläggningen.

Under utprovningen kommer även Svensk Golf att vara på plats och filma utprovningsprocessen och intervjua vinnarna. Du som deltar bör alltså helst inte vara allt för kameraskygg, men oroa dig inte, vår proffsiga fotograf är inget att vara orolig för.

Lycka till!

Skapa en egen enkät för användarfeedbackText: FootJoy • 2021-08-13
Partner
Rulla till toppen