Annons
GolfStar

GolfStar STAR DEALS – nya greenfee-erbjudanden varje dag

Det är fortsatt högtryck på Sveriges golfklubbar. Därför har GolfStar nu tagit fram ett system som gör greenfee-spel mer tillgängligt för dig och din livssituation.

Text: GolfStar • 2021-06-28 Uppdaterad 2021-06-28

Golfsäsongen är i full gång och det spelas mer golf än någonsin tidigare. I slutet av förra säsongen smyglanserade GolfStar sin egna greenfeebokning och nu i sommar lanserar de den på riktigt. Systemet är byggt på den egenutvecklade plattformen Teevolution.
– Det övergripande konceptnamnet för detta är ”STAR DEALS” och innebär att vi erbjuder olika typer av greenfee-erbjudanden varje dag på våra 19 golfbanor runt Stockholm. Via vår STAR DEAL-bokning hittar man som greenfeegäst, alltid de bästa greenfeepriserna ute på våra banor, säger Stefan Brikell, Loyalty Manager på GolfStar.

I första skedet lanseras fyra olika underkoncept, såsom ”Happy Hour”, ”Sunset”, ”Only 9” och ”Fill Up”- greenfee. Samtliga koncept ger olika rabatter på de ordinarie greenfeepriserna, på utvalda tider på GolfStars olika banor och ännu fler koncept kommer att lanseras framöver.

Happy Hour – passar perfekt för de golfare som är morgonpigga, Sunset – för de som vill spela på eftermiddagen, Only 9 – för de som endast vill spela 9-hål och Fill Up – för den som inte har någon att spela med. Priserna är dagsaktuella utifrån den aktuella beläggningen.
– Vi har över 50 000 starttider varje vecka och för oss är det därför oerhört viktigt att hela tiden optimera beläggningen av våra starttider och ge alla våra golfare intressanta och attraktiva spelmöjligheter. En starttid som inte utnyttjas kan inte lagras. Precis på samma sätt som ett flygplan som lyft inte kan fylla på med fler passagerare, fortsätter Stefan.
– Allt handlar om att öka tillgängligheten för våra medlemmar men också öka lönsamheten för bolaget. Detta är en balansgång och funkar i dagsläget inte tillräckligt bra i GIT och via Min Golf. Därför har vi valt att investera i ett eget system, där vi själva kan skapa olika regler för våra olika banor beroende på hur beläggningsgraden ser ut men att starttiderna fortfarande bokas in GIT, avslutar Stefan.
– Ha en skön golfsommar och varmt välkommen ut till någon av GolfStars 19 golfbanor!

Läs mer om GolfStar och STAR DEALS


Text: GolfStar • 2021-06-28
PartnerGolfStarVeckans bana – Sponsrad
Rulla till toppen