Annons

GolfStar Lindö bjuder på högklassig golf, fina träningsmöjligheter och ett härligt boende.

Hela denna artikel är ett annonssamarbete med GolfStar
GolfStar

GolfStar Lindö – en av Sveriges största golfanläggningar!

En komplett golfanläggning med närmast oändliga mängder golf. Detta ackompanjerat av ett mysigt hotell och otrolig mat. Så kan man sammanfatta en "golfmester" på GolfStar Lindö.

Text: GolfStar • 2021-06-15

Visste du att Lindö ligger på historisk mark?
Inte, jo det är faktiskt sant. Under 1700-talet bodde familjen Anckarström där och de grundade en porslinsfabrik strax öster om den nuvarande anläggningen. Men mest bekant är nog familjen för att sonen Johan Jacob Anckarström, tog livet av Gustav III på maskeradbalen. Idag är Lindö ett välkänt namn av helt andra anledningar.
– Lindö ligger i Vallentuna, cirka tre mil norr om Stockholm och 20 minuter från Arlanda flygplats.
– Här finns två 18-hålsbanor; Lindö Dal och Lindö Äng, en 9-hålsbana; Lindö Park samt en 9-håls kortbana av ”pay & play”- karaktär. Detta gör GolfStar Lindö till en av Sveriges största golfanläggningar med spel på hela 54 unika hål, berättar Stefan Brikell, Loyalty Manager på GolfStar, och fortsätter:
– Banorna har olika karaktärer och erbjuder olika golfupplevelser. Får du inte nog av Lindös banor, så hittar du ytterligare sju av våra anläggningar inom cirka 30 minuters bilresa. Dessa anläggningar är; GolfStar Bodaholm, Brollsta, International, Kungsängen, Kyssinge, Lövsättra och Waxholm.

På Lindö kan du också utveckla ditt golfspel, då det finns gott om träningsmöjligheter. Förutom golfbanorna, finns även en drivingrange. För att de svenska väderförutsättningarna inte ska hämma din träning är rangen också försedd med både infravärme och belysning.

Lindö är verkligen en komplett anläggning. Förutom all golf finns också ett hotell med 67 rum, relaxavdelning, en konferensavdelning, restaurang, golfshop, tennisbanor, vackra promenadstråk och en levande närmiljö.

Hotellet på Lindö ligger precis intill en av golfbanorna och i närheten av det härliga klubbhuset.

På hotellet bor du verkligen direkt på banan och i anslutning till det fina klubbhuset. Där känner du dig som hemma i de rymliga rummen, samtliga med egen balkong eller uteplats och utsikt över golfbanorna. Alla rum har generösa badrum, stora garderober, hårtork, sköna sängar, platt-TV, kylskåp och fri tillgång till Wi-Fi.

I golfpaketen som Lindö erbjuder, så väljer du själv hur många rätter du vill äta till middag samt hur många golfrundor du vill spela under din vistelse. I samtliga golfpaket ingår naturligtvis också tillgång till den härliga relaxavdelning som ligger i klubbhuset. Där hittar du fräscha omklädningsrum, bastu samt två stycken bubbelbad att njuta i efter din golfrunda.

Restaurangen som ligger i det stora klubbhuset serverar delikat och näringsrik mat tillagat av erfarna kockar. Detta i kombination med goda drycker som serveras av dedikerade bartenders. Här njuter du av personlig service, oavsett om du är där på besök som golfare, konferensgäst eller helt enkelt bara vill njuta av en härlig lunch eller middag i sällskap med släkt och vänner. Restaurangen har också en mysig – stor – terrass, där du kan koppla av och njuta samt blicka ut över de fina golfbanorna i samband med ditt besök.
– Har du inte bokat in din ”golfmester” än, se då till att göra det och boka in ett golfpaket tillsammans med dina golfvänner och gör ett besök på GolfStar Lindö i sommar. Varmt välkomna och svinga lugnt, avslutar Stefan.


Läs mer om GolfStar Lindö


Text: GolfStar • 2021-06-15
PartnerLindö ParkVeckans bana – Sponsrad