Annons

Kungsängen är en av alla banor som ingår i GolfStar.

Hela denna artikel är ett annonssamarbete med GolfStar
GolfStar

19 banor – 1 medlemskap: ”Mest golf för pengarna”

13 anläggningar. 19 banor. 288 golfhål. Detta genom ett enda golfmedlemskap.

Text: GolfStar • 2021-06-07

Det låter närmast för bra för att vara sant men exakt så mycket golf kan du få ut av ett och samma medlemskap.
Du har säkert hört talas om GolfStar men har du koll på vad de egentligen har att erbjuda?
– GolfStar är nordeuropas största ”Multi course operator” och i dagsläget driver vi totalt 19 golfbanor fördelat på 13 anläggningar. Från Gripsholm i söder till Arlanda i norr och vi erbjuder över 50 000 stycken starttider i veckan. Vilket innebär både hög tillgänglighet och en stor variation när det gäller golfupplevelser. Som medlem hos oss får du tillgång till 13 stycken 18-hålsbanor och sex stycken niohålare, säger Stefan Brikell, Loyalty Manager på GolfStar.

Målet för GolfStar är att kunna erbjuda golf på golfarens villkor, helt enkelt erbjuda valfrihet när det gäller banor, tider och priser. Som golfare ska man kunna välja var, när och hur mycket man vill spela och sedan betala för det, varken mer eller mindre! Därför har GolfStar skapat nio (!) olika medlemskap, för att alla ska kunna hitta det som passar ens egna livssituation.

Den golfgalne väljer Play Large, vilket innebär fritt spel, oavsett tid, på GolfStars alla banor. Därifrån finns ett brett utbud av olika varianter ned till Play Greenfee, som ger medlemmen fyra fria rundor på GolfStars-anläggningar men medlemskapet gör, som namnet antyder, att man kan spela varsomhelst mot en avgift och på GolfStars banor erhåller man 25% rabatt på greenfeespel.
– GolfStars kundlöfte är att erbjuda ”Mest golf för pengarna” och vi arbetar ständigt med att förbättra våra medlemsformerna. Därför breddade vi utbudet av våra golfspelspaket förra säsongen och lanserade två ”geografiskt” lättillgängliga golfspelspaket som vi döpte till Play North och Play South, säger Stefan.
– Med Play North spelar man fritt, alla dagar, alla tider på alla våra golfbanor i norra Stockholm och med Play South spelar man fritt, alla dagar, alla tider på våra golfbanor i södra Stockholm. I båda medlemskapen ingår också spel på GolfStar Bromma och Hässelby. Detta gör att man som golfare får tillgång till ett ”kluster” av golfbanor inom ett geografiskt område till ett mycket attraktivt pris, fortsätter Stefan Brikell.


GolfStar ansvarar för drift, skötsel och försäljning av medlemskap och greenfee på sina anläggningar. Och de associerade golfklubbar som är verksamma på deras anläggningar ansvarar för medlemsaktiviteter, tävlingar och träningar. Detta gör att en klubbkänsla  skapas av lokal personal som vet precis vilka bekymmer och utmaningar golfare kommer möta under sin rond, samt vilka möjligheter banan kan ge dig som söker en härlig golfrond på någon av alla banor i Stockholmsområdet.

Läs mer om GolfStars anläggningar


Text: GolfStar • 2021-06-07
PartnerVeckans bana – Sponsrad
Scroll to Top