Annons

Flowgun kan mjuka upp bindväven och göra stela muskler mjuka inför viktiga golfronder // Foto: Flowlife

Ryggproblem? – här är lösningen som kan rädda golfronden

Slipp att avboka sköna starttider med vännerna på grund av smärta eller stelhet.

Text: • 2021-05-18 Uppdaterad 2021-05-28

Tusentals svenskar har samma problem.

Värk i ländryggen, axlar eller höfter som gör golfspel till en smärtsam affär istället för njutning och en trevlig stund i goda vänners lag.

För att inte tala om dag två eller tre på golfresan efter många påfrestande hål och långa promenader.

Lösningen finns närmare än du möjligen tror.

Oavsett om du känner dig stel före, under eller efter golfronden så kan den marknadsledande massagepistolen Flowgun hjälpa dig – den stimulerar musklerna samt den bindväv som håller samman kroppens olika beståndsdelar.

Flowgun är utvecklad av det svenska innovationsbolaget Flowlife, uppstickaren som tagit sig in på marknaden med stora kliv de senaste åren.

Du kan själva behandla exakt de områden av muskler och bindväv som behöver massage, under precis så lång tid som känns bra – och du kan dessutom göra det hemma i soffan eller i sängen om du vill.

Oavsett om ditt mål är att ta dig genom dagen eller att vinna nästa klubbmästerskap på hemmaklubben så har Flowlife innovativa lösningar och produkter som får dig att må bra och prestera bättre på alla nivåer av livet.

Flowlife har just nu mycket förmånliga erbjudanden på sin hemsida och lämnar alltid 100 dagars nöjd kund-garanti på produkterna.

Här hittar du Flowlifes hemsida med alla företagets produkter

Flowgun Massagepistol

Här är vår Flowgun – en produkt som vunnit flera prestigefyllda seriösa test och som används av såväl världsstjärnor som vanliga vardagshjältar.

Du hittar ingen vassare eller mer prisvärd massagepistol på marknaden när det gäller att lösa upp spända golfmuskler och göra återhämtningen så snabb som möjligt om du ska ut och spela redan dagen därpå.

Om du känner dig stel inför ronden rekommenderar vi att du kör 10 minuter med Flowgun på höfterna, som ofta är den delen av kroppen där bindväven kan stelna till, och hindra att du kan svinga loss fritt och utan smärta.

Flowgun kan verkligen göra underverk och se till att du slipper avboka den värdefulla tiden med kompisarna, affärskontakterna eller familjen.

Flowgun Pocket

Flowgun finns också i en pocketversion – något mindre och enklare att ha med sig – men samma genomgående höga kvalitet och prestanda.

Den har precis som storebror en maxkapacitet på 3 200 slag i minuten men väger nästan hälften så mycket, bara 500 gram, och ger dig ändå 2-4 timmars batteritid.

Flowgun Pocket är faktiskt så smidig att du kan stoppa den i fickan eller golfbagen när du ska iväg till drivingrangen eller gympasset.

Flowgun Go!

Tredje medlemmen i Flowgun-familjen ”Go” har lite mjukare framtoning, slår mellan 1700 – 2800 slag i minuten, men håller samma höga standard och har en imponerande batteritid på hela fem timmar.

Precis som Flowgun har den fem olika vibrationsnivåer och du får den med sex olika munstycken och tillhörande väska.

Är helt perfekt för dem som tycker att de kraftfullare modellerna slår lite för starkt.

Här nedan kan du själv se vilken av Flowlifes massagepistoler som passar dig.

Flowlife på Youtube.Text: • 2021-05-18
PartnerFlowgunFlowlifeMassagepistol
Rulla till toppen