Annons

Araslöv Golf & Resort har flera anledningar väl värda ett besök, inte minst deras golfbanor.

Hela denna artikel är ett annonssamarbete med Araslöv Golf & Resort
Partner

En av Sveriges bästa golfdestinationer

Några få minuter utanför Kristianstad hittar du Araslöv Golf & Resort, en perfekt anläggning för dig som vill ha en upplevelse innehållande mer än själva spelandet.

Text: Araslöv Golf & Resort • 2021-04-19 Uppdaterad 2021-04-26

Med två 18-hålsslingor av högsta kvalitet kommer du att utmanas oavsett om du är proffs eller amatör. Med två hotell på anläggningen och mat i toppklass kommer också kvällarna att ge dig oförglömliga minnen.
– Helheten sticker verkligen ut hos oss. Vi kan skapa din golfsemester med riktigt hög kvalitet på golfen, maten, boendet och servicen. Här finns allt på samma ställe. Det som också gör oss unika är vår natur och våra olika miljöer. Här blandas modernitet med historia som går flera hundra år bakåt i tiden, säger Gustaf Hagen, klubbchef på Araslöv.

Många svenska golfare har redan upptäckt Araslöv och upplevelsen de erbjuder. Men trots att man en gång besökt anläggningen finns det anledning att återvända. Det ligger nämligen i Araslöv natur att ständigt förändras.
– Var du hos oss ifjol kommer du möras av en bättre produkt i år. Vi är i ständig utveckling och det finns alltid stora planer för framtiden, säger Hagen.

En av årets stora nyheter är något du inte hittar på golfbanorna, utan snarare i restaurangen. 2021 kommer man nämligen ha en á la carte-meny för din trerättersmiddag.

Araslöv Golf & Resorts två banor, kallade Norra och Södra, är moderna i sin layout och står för utmaningar och stora upplevelser med sin blandade hed- och parkkaraktär. Storslagna bokskogar, böljande landskap och vackra vyer över Araslövssjön tillsammans med Kristianstads silhuett ger dig en härlig promenad som komplement till den underhållande golfen.

Fakta om Araslövs golfpaket

Säsong: April till oktober
Antal hål: 36 + par-3-bana
Övningsområden: Range och närspel
Boende: Två hotell
Utrustning: Fullsorterad shop
Utbildning: PGA-tränare

Anläggningen är stolta över det bra skick de har på sina banor. Främst greenerna håller en påtagligt hög kvalitet.
– Du ska komma till oss om du söker en riktigt bra golfdag eller ett helt golfpaket. Vår ambition är att överträffa dina högt ställda förväntningar, oavsett om du är medlem, gäst eller kommer hit med ett golfpaket, säger Gustaf Hagen.

Klicka här för mer information om Araslöv


Text: Araslöv Golf & Resort • 2021-04-19
PartnerAraslöv Golf & ResortGolfsverigeSvenska golfbanorVeckans bana – SponsradVeckans golfbana
Scroll to Top