Annons
Hela denna artikel är ett annonssamarbete med J.Lindeberg
Partner

J.Lindeberg avancerar med lättaste kollektionen någonsin

Med sin innovativa vårkollektion visar J.Lindeberg att banbrytande funktionalitet kan vävas in utan att tumma på design. Man har tagit fasta på att luftiga material underlättar spel under varma dagar och resultatet är häpnadsväckande lätt.

Text: J.Lindeberg • 2021-03-08 Uppdaterad 2021-03-08

J.Lindebergs vårkollektion är något utöver det vanliga. De gör stora tekniska framsteg samtidigt som designen tillåts ta plats. Varumärket tar vara på sitt arv med banbrytande golfkollektioner och blickar både mot modescenen och framtiden. Kollektionen är J.Lindebergs lättaste någonsin, och genom att utforska nya material har man skapat avancerade golfkläder anpassade för den varmare årstiden. De ultralätta materialen har delats upp i tre kategorier; Gradient Tech™, Active Mesh™ och Featherlight™. 

Läs mer om J.Lindebergs nya kollektion

Gradient Tech™ utmärker sig i prestanda genom en teknologi som J.Lindeberg kallar för 5 Yarn. Genom varierande tråd-densitet skapas pikétröjor med lättare nederdel som ger utmärkt ventilation och en tätare överdel som ger precis rätt täckning, utan att skiftningarna syns i plagget. En revolutionerande funktion för golfspelare i en teknik som är exklusiv för J.Lindeberg.

Active Mesh™ erbjuder en ny typ av meshdetaljer integrerade i performance material som förbättrar luftflödet och transporterar bort fukt. De integrerade detaljerna syns bland annat i logo-mönster som utgör sportigt stilrena designelement. Svalkande material som skapar en perfekt brygga till modekollektionen. 

Featherlight™ erbjuder en ultralätt känsla samtidigt som materialet ger täckning. De lättaste plaggen i kollektionen ger maximal rörlighet med och material som inte fastnar mot huden och underlättar spel i varma klimat.

Läs mer om J.Lindebergs nya kollektion

I kollektionerna blandas en färgsprakande palett med mer sobra toner, och plaggen får accentfärger som gör det lätt att matcha för en stilsäker look på banan. Plaggen i en blå färgskala sticker ut och kompletteras med bland andra orange, skogsgrönt och korall. För män presenteras ett intressant print inspirerat av en bunkers konturer, stickade tröjor med teknisk, kylande funktion samt burn out-print med loggor. Kombinationen av baslager med pikétröja över är en tydlig trend där möjligheterna är oändliga. 

Gemensamt med damkollektionen är subtila djurmönster som verkligen gör ett avtryck. För kvinnor kommer även höjdpunkterna i ventilerande mesh-detaljer, golfkjolen som suddar ut gränsen till mode, figurnära ribbade material, kragar med accentfärger i nya snitt och cykelbyxorna som erövrat modevärlden och nu även gör intåg på golfbanan.

Resultatet är lika delar futuristiskt och retro. Varumärket förblir troget den utmanande stil som de gjort sig kända för och visar att teknisk innovation kan gå hand i hand med avancerad design.                   

Läs mer om J.Lindebergs nya kollektion

J.Lindeberg inspirerar människor med en aktiv livsstil att leva fullt ut genom att erbjuda kreativa kollektioner som förenar sport och mode. Sedan starten 1996 har de utmanat traditionella idéer och förnyat golfvärlden såväl som modescenen. J.Lindeberg skapar mode, golf och skidkläder med avancerad funktionalitet och nytänkande design.


Text: J.Lindeberg • 2021-03-08
PartnerGolfkläderJ.Lindeberg
Scroll to Top