Annons
Hela denna artikel är ett annonssamarbete med Callaway Golf
Partner

Framtidens hastighet med ny inramning

Jailbreak AI Speed Frame och en helt ny AI-designad Flash Face SS21-träffyta. En kombination inte bara för långa slag, utan också fler fairwayträffar.

Text: Callaway Golf • 2021-03-01 Uppdaterad 2021-03-01

Callaways drivermodeller för 2021– Epic speed, Epic Max och Epic Max LS – är skapade ur en nyskapande formula med den otroliga Jailbreak AI Speed Frame.

FÅ REDA PÅ MER


Vad du behöver veta om Callaways nya Epic-drivers

Nya Jailbreak AI Speed Frame

Tack vare artificiell intelligens har en ny struktur skapats för att förstärka horsiontal- och vridningsstabilitet för att öka bollhastigheterna över hela träffytan.

AI-designade Flash Face SS21

Tack vare artificiell intelligens har en ny struktur skapats för att förstärka horsiontal- och vridningsstabilitet för att öka bollhastigheterna över hela träffytan.


Vi har en driver för dig

Oavsett om du är en rutinerad golfare eller ny inom sporten har vi den perfekta Epic-drivern för dig.

TESTA VÅR SELECTOR TOOL


Epic är vad det snackas om inom #TeamCallaway

Callaway-spelare har omedelbart gett de nya Epic-drivarna godkänt på European Tour. 39 tourspelare började omedelbart använda sig av Epic och den helt nya AI-designade Jailbreak Speed Framen genom att stoppa den i bagen till säsongsinledningen i Abu Dhabi.

Matt Wallace:

”Tja, nya Epic Speed … jag älskar den. För oss proffs måste den vara så förlåtande som möjligt, och jag känner att den här klubban är precis det för mig. När du träffar den i mitten går bollen självklart både långt och rakt, vilket förstås är trevligt. Men när du missar centrum, det är de bollarna som ändå träffar fairway som är så viktiga för oss. Det är vad som gör vårt jobb så mycket enklare. Rakt ner i bagen med nya Epic Speed.”


Text: Callaway Golf • 2021-03-01
PartnerCallawayDrivers
Scroll to Top