Annons

Johannesbergs tolfte hål.

Hela denna artikel är ett annonssamarbete med Johannesberg Golf
Partner

Klubbens fina gest – reducerat pris för sjukvårdspersonal

I en tid där sjukvårdspersonalen går på knäna vill Johannesberg Golf ge tillbaka. Detta med billigare golf på en riktigt bra golfbana.

Text: Johannesberg Golf • 2021-02-08 Uppdaterad 2021-02-08

Det är tuffa tider för sjukvårdspersonal över hela världen. Inte minst i Sverige, där rådande pandemi gör att många måste jobba många fler timmar än vanligt för att kunna ta hand om de sjuka. Nu vill Johannesberg Golf göra livet lindrigare för dessa hjältar. Detta genom att erbjuda ett årsmedlemskap på klubben till ett mycket reducerat pris.
– Jag känner många inom sjukvården som varit på gränsen att fullständigt kollapsa under det senaste året. Kan vi på Johannesberg Golf göra något för våra största hjältar, vård- och omsorgspersonal, så är det inget svårt beslut. Om intresset finns att börja eller fortsätta spela golf så tänker inte vi slå mynt av det, säger Helén Schönbäck, verksamhetschef på Johannesberg Golf.

LÄS MER OM JOHANNESBERG GOLF OCH DERAS ERBJUDANDE HÄR

Med närhet till Uppsala, Norrtälje och Stockholm är Johanneberg perfekt belägen för att alla ska ha tid för en rond. Och att hitta en starttid brukar vara enkelt. Därför är det perfekt för sjukvårdspersonal på både lokala vårdcentraler och stora sjukhus som Karolinska och Akademiska att bli medlem här. Och för pengarna får man ett medlemskap i en riktigt fin golfklubb med en golfbana bra nog att vara värd för damernas internationella undertour, som den ska vara i sommar.
– Golfen har ju blivit väldigt populär och den har blivit en sport för alla som vill lära sig eller utveckla sitt golfspel. Golfen som sport eller hobby i kombination med det sociala, motionen och naturupplevelsen ger mycket utrymme för andrum och välmående. Som friskvård är golfen en bland de bästa tänkbara aktiviteterna man kan ägna sig åt, och glöm inte att golfen ingår i friskvården!
– Vi kommer att sätta ihop ett startpaket för den nya golfaren där medlemskap med årsavgift och tränare ingår. Vår klubbstyrelse, aktiebolag och golftränare går samman för att möjligheten ska ges om intresset finns.

Johannesberg Golf är strategiskt belägen i Uppland, med närhet till det mesta.

Anläggningen är optimal för nytillkomna spelare i alla åldrar. Med grönt kort-kurser, en niohålsbana och en nyrenoverad drivingrange finns här alla möjligheter att förbättra sitt spel.
– Vår niohåliga Pay-n-play-bana är en tillgång – vi kommer att kunna erbjuda en padelbana, många roliga tävlingar, trevligt umgänge, god mat och en väldigt familjär atmosfär, säger Schönbäck.

LÄS MER OM JOHANNESBERG GOLF OCH DERAS ERBJUDANDE HÄR

Men om du inte jobbar inom vården då? Frukta inte! Johannesberg Golf kommer att kunna erbjuda något för dig också. Med intilliggande Johannesbergsslott erbjuder klubben en uppsjö av njutbara härligheter. Varför inte planera årets golfresa hit? Självklart följs covid19-restriktioner till punkt och pricka för att du ska känna dig säker på anläggningen.


Text: Johannesberg Golf • 2021-02-08
PartnerVeckans bana – SponsradVeckans golfbana
Scroll to Top