Annons

Golfbanan

Hela denna artikel är ett annonssamarbete med Lannalodge
Lannalodge

En komplett anläggning med närhet till stan

Oavsett vem du är och vad dina intressen är finns det flera goda anledningar att ta sig till Lannalodge.

Text: Lannalodge • 2020-10-04 Uppdaterad 2020-10-23

En välskött bana som öppnade redan 1939. Med variationsrika 18 hål och modern arkitektur. Utöver det en hög standard på gräsytorna och underhållande golf. Bättre blir det väl inte?
Jo, på Lannalodge erbjuds du nämligen mycket mer än bara förstklassig svensk golf.

Till anläggningen, belägen bara 15 minuter från Örebro, kan du ta dig för en vistelse som vidgar sig långt förbi golfens ramar. Med 71 hotellrum och 164 bäddar i toppklass, två restauranger, padelbanor, gym, relax- och massageavdelning, par 3-bana och en kommande skyttebiograf finns det här mycket att göra.

Varför inte ta med sig golfgänget på en helg. Eller kanske familjen eller jobbarkompisarna? Oavsett vilka ni är kommer det finnas trivsamma aktiviteter och stunder för er på anläggningen. Anna-Karin Larsson är vd på Lannalodge Golfesort och hon vill lyfta fram ett speciellt erbjudande lite extra.
– Våra golfpaket är mycket populära. I ett sådant ingår övernattning, frukost, trerätters middag, greenfee till 18-hålsbanan samt en greenfee till par 3-banan. 
– Vi är en av Sveriges bäst rankade golfresorts och nästa år ska vi ha SM på vår par 3-bana.

Om golf inte är huvudfokus kan man också med fördel ta med sig cykelbyxorna. På anläggningen kan man hyra mountainbikes för att ge sig ut på de härliga lederna i närområdet. Därefter kan man avsluta dagen med en god måltid i goda vänners lag på restaurangen som bland annat serverar moule frites och rumpstek från en lokal gård.

LÄS MER OM LANNALODGE

Säsongen på Lannalodge inleds i samband med Valborg varje år. Redan då är gräsytorna på banan i bra klass. Eftersom banan är belägen vid foten av Kilsbergen har banan både en park- och skogskaraktär i olika partier. Lannalodge strävar efter att alltid erbjuda en golfbana i toppklass. Därför sker små och stora förändringar på banan hela tiden, vilket gjort att banan känns modern trots sin imponerande ålder.

Korthålsbanan är, som namnet antyder, betydligt kortare. Men för den sakens skull inte alls tråkig. Med Pierre Fulkes arkitektoniska penna har en underhållande bana skapats med ett spektakulärt hål bestående av en ögreen.

Eftersom banan är privatägd är de snabbfotade när något inte blivit helt bra. Det är mycket på grund av detta som gästerna på anläggningen gärna återkommer.
– Vi har många återvändande gäster och gäster som kommer till oss på rekommendation, vilket vi är lite extra stolta över, säger Anna-Karin Larsson.

LÄS MER OM LANNALODGE


Text: Lannalodge • 2020-10-04
PartnerLannalodgeVeckans bana – SponsradVeckans golfbana
Scroll to Top