Bevan Tattersall blev årets greenkeeper 2022. SGA:s ordförande Kristian Hägglund hänger på kavajen. Foto: SGA

Golfsverige

Han blev årets greenkeeper

Får priset för sina nytänkande idéer och att skicket på banan alltid är fantastiskt.

Text: Svensk Golf • 2023-04-19 Uppdaterad 2023-04-19

Swedish Greenkeepers Association, SGA, har utsett årets greenkeeper 2022. Vinnaren är Bevan Tattersall, Course Manager på Kristianstads Golfklubb.

När SGA:s kanslichef Göran Tyrsing och ordförande Kristian Hägglund överraskade Tattersall på jobbet var han snabb med att hylla sin personal.
– Det är teamet, inte jag som ska ha detta.

Motiveringen: 

Listan på vad Bevan gjort bra är mycket lång. Men några nytänkande exempel är att han startade Kristianstads scholarship och kopplade in FEGGA för att locka hungriga greenkeepers till programmet. Programmet har varit mycket framgångsrikt och många unga studenter har startat en riktigt bra karriär tack vara Bevans idéer och genomförande. Han har även anställt en sustainability manager vilket också är ett tecken på nytänkande och en strävan att förbättra branschen och Kristianstads Golfbana. Bevan är även mycket noga med att ständigt utbilda och motivera sin personal. Till detta skall Kristianstad GK:s ständigt fantastiska skick läggas.

Det är med stolthet och glädje vi tilldelar Bevan Tattersall priset ”Årets Greenkeeper 2022”Text: Svensk Golf • 2023-04-19
NyheterGolfsverigeKristianstads GKNyheter
Rulla till toppen