Golf Plaisirs finska country manager Jenni Vellonen med tre av utmärkelserna som bolaget tog hem under World Golf Awards.

Nyheter

Storslam för svenska golfresearrangören

Belönades med pris i fyra klasser på World Golf Awards

Text: Svensk Golf • 2022-11-20 Uppdaterad 2022-11-20

World Golf Awards är en återkommande gala där primärt golfresebranschen medverkar. När årets upplaga av evenemanget avgjordes i Abu Dhabi under slutet av denna vecka stod den svenska golfresearrangören Golf Plaisir som vinnare i kategorierna Europas bästa golfresearrangör, Sveriges bästa golfresearrangör, Danmarks bästa golfresearrangör och Finlands bästa golfresearrangör. 

– Att vinna priset som bästa golfresearrangör är något vi värderar väldigt högt, då det är våra egna kunder och samarbetspartners som röstar. Vi har fortsatt vårt målmedvetna arbete med att utveckla verksamheten och att alltid sätta kunden i centrum. Därför är det extra glädjande att det arbetet uppmärksammas på World Golf Awards. Konkurrensen i branschen är stenhård och vi är aldrig bättre än vår senaste arrangerade golfresa. I Sverige har vi vunnit detta pris varje år sedan 2015 men i Finland var det vår första utmärkelse, säger Peter Browall, CEO Golf Plaisir.

Under galan delades utsågs också tre ytterligare vinnare i kategorier som berör den svenska golfmarknaden, vilka följer nedan.
Bästa bana: Frösåker G&CC
Bästa golfhotell: Ekerum Resort Öland
Bästa golfresearrangör för ingående turism: Sweden Golf


Text: Svensk Golf • 2022-11-20
NyheterEkerum Golf & ResortFrösåker G&CCGolf PlaisirGolfresor
Scroll to Top