GolfStar Lindö. Foto: GolfStar via Facebook

GolfStar satsar på inomhusgolf – tar över anläggning

Koncernen förvärvar RUFFs lokaler på Lindö i Vallentuna.

Text: Olof Åsgård • 2022-07-07 Uppdaterad 2022-07-07

GolfStar är koncernen som samlar 19 banor i olika typer av medlemskap. Nu fortsätter företaget sin satsning på året runt-golf. Tidigare i år lanserades förmånliga inomhuspaket på Indoor Golf Groups anläggningar för GolfStars medlemmar. 
Nästa steg sker nu genom att bolaget förvärvar RUFF Indoor Golfs anläggning i Vallentuna, norr om Stockholm. 
Lokalerna ligger i anknytning till GolfStar Lindö med tre golfbanor. I samband med övertagandet lanseras GolfStar Indoor. 
– I GolfStars affärsstrategi ligger sedan länge att vi ska erbjuda våra medlemmar året runt-golf. Vi kallar utvecklingsprojektet ”GolfStar365”. Vi har därför redan idag samarbete med Indoor Golf Group, men kan nu också erbjuda en egen inomhusanläggning som ligger i direkt anslutning till vår största golfanläggning på Lindö i Vallentuna. Vi är överens med RUFF om att vi kommer driva anläggningen i eget namn, GolfStar Indoor, säger Tony Trigell, GolfStars CEO och grundare i ett pressmeddelande. 

Inomhusgolfen har fått ett rejält uppsving senaste åren och antalet anläggningar har ökat enormt. Indoor Golf Group och RUFF är de största aktörerna och samlar närmare 30 anläggningar tillsammans.
– Just nu är det ”off-season” gällande Indoor golf, men vi passar förstås på att se över om vi ska lansera särskilda GolfStar Indoor-medlemskap i samband med att vi släpper 2023 års ordinarie medlemskap nu i augusti.  Vad vi vet med säkerhet är att våra fullvärdiga ”utomhus”-medlemmar kommer ha fördelar när de köper och nyttjar GolfStars Indoor i höst och vinter, säger Stefan Brikell, Loyalty Manager på GolfStar.  


Golfskolan – se våra instruktionsfilmer:Text: Olof Åsgård • 2022-07-07
NyheterGolfStarGolfsverigeNyheter
Rulla till toppen