Tiger Woods återvänder tillsammans med sonen. Foto: GettyImages

Nyheter

Tiger Woods gör tävlingscomeback

Den 17 december är han tillbaka med sonen Charlie i PNC Championship.

Text: Axel Bridal • 2021-12-08

Pappa och son Woods kommer återigen att spela PNC Championship. Det kommer att bli Tigers första tävling sedan den ödesdigra bilkraschen i februari tidigare i år. 

PNC Championship är en tävling där major-vinnare bildar lag tillsammans med en familjemedlem för att spela ett scramble-format. Tävlingen äger rum mellan 17-19 december på Ritz-Carlton Golf Club i Florida. 

I samband med Hero World Challenge som avslutades i söndags meddelade Tiger Woods att han är osäker på när en retur till sporten i tävlingsformat skulle komma. Han berättade att han är långt ifrån tävlingsform, men kan lattja runt på banan utan problem. Detta skapade självklart förhoppningar runt om i golfvärlden, vilket styrktes ytterligare när han förra veckan flertalet gånger fångades på film på golfbanan med en fullt funktionell sving

På twitter meddelar nu Tiger Woods att han trots det svåra året, är tillbaka i TV-rutan för att spela tävlingsgolf med sin son. I fältet finns också Henrik Stenson, som bildar lag ihop med sonen Karl. 


Golfskolan – se våra instruktionsfilmer:Text: Axel Bridal • 2021-12-08
NyheterCharlie WoodsPNC ChampionshipTiger Woods
Scroll to Top