Golfstar Lindö, norr om Stockholm. Foto: GolfstarSverige

Nyheter

GolfStar öppnar dörrar för spel i Finland – Nytt avtal

Golfbaneföretaget Golfstar har tillsammans med GoGolf Finland slutit ett samarbetsavtal för att vidga spelmöjligheterna.

Text: Axel Bridal • 2021-11-28 Uppdaterad 2021-11-28

I och med det nya avtalet kommer medlemmar i Golfstar även kunna spela på andra sidan Östersjön. Ett medlemskap kan på så sätt se ut att man får tillgång till 19 banor i Sverige och 9 banor i Helsingforsregionen, totalt 28 banor. 

– Vi har stor respekt för vad GoGolf åstadkommit på relativt kort tid för golfarna i Finland. Samarbetet mellan GolfStar och GoGolf strävar efter att uppnå maximala synergieffekter och samverkan mellan golfkoncernerna, bl.a. inom centrala inköp, marknadsföring, media och banskötsel. De operativa verksamheterna kommer därför att bli effektivare och bl.a. stödjas av ny teknologi och gemensamma IT-plattformar långt utöver Finland och Sveriges landsgränser, kommenterar Tony Trigell, GolfStars CEO och grundare.

Golstar-koncernen är nordeurops största “multi course operator” och omfattar i nuläget 19 golfbanor på totalt 12 anläggningar i Sverige. 

– Vi tar nu tillsammans golfen in i en ny era och fortsätter genom samarbetet att omvälva golfbranschen och förändra gamla synsätt. Vår mission är att göra det enklare, mer avslappnat och flexibelt att spela golf, konstaterar GoGolfs verkställande direktör Jyrki Rehumäki. Dessutom tror vi att GolfStars långa erfarenhet som ”Multi course operator” hjälper oss att växa på den finska marknaden och att samarbetet även stödjer lanseringen av vårt golfvaruhus Golf Sky och webbshop på den svenska marknaden, fortsätter Jyrki Rehumäki, CEO GoGolf. 

GoGolf-koncernen driver fem golfanläggningar i södra Finland med sju golfbanor. Verksamheten omfattar fem träningsområden och en stor inomhushall, GoGolf Lounge Esbo med 11 Trackman-simulatorer. Nyligen öppnades även en GoGolf Lounge Tampere utanför Tammerfors i mellersta Finland.


Golfskolan – se våra instruktionsfilmer:
Text: Axel Bridal • 2021-11-28
NyheterGoGolfGolfStar
Scroll to Top