Justin Thomas och Tiger Woods under den första ronden av PNC Championship i december 2020 Bild: Getty Images

PGA-touren

Thomas om Tiger: ”Han kommer i alla fall att försöka”

Tiger Woods mår bra med tanke på omständigheterna. Det säger vännen Justin Thomas.

Text: Bo Steffensen • 2021-11-12

Tiger Woods skadade sig allvarligt i, framför allt, sitt högra ben i en bilolycka i februari. Sedan dess har Tiger bara visat sig några få gånger.
Bortsett från några få korta filmer på sociala medier har det heller inte kommit så mycket information om hur Tiger Woods egentligen mår.
Världssexan Justin Thomas är nära vän med Tiger. Thomas bor också i Jupiter Florida och hälsar på Tiger ett par gånger i veckan när det inte är tävlingsvecka.
Justin Thomas intervjuades nyligen av podcasten No Laying Up och fick bland annat frågan vad han trodde om möjligheten för Tiger att komma tillbaka till tävlingsgolf igen.
– Jag vet inte. Jag vet att han kommer att försöka. Jag kan inte se att han spelar alls om han inte kan spela bra. Han känns inte som en kille som skjuter 75- och 76-ronder på hemmabanan och och sedan tänker att han ska göra ett försök på Augusta. Det är helt enkelt inte Tiger, sa Justin Thomas.
Med tanke på omständigheterna tycker Justin Thomas att Tiger mår bra.
– Varje dag är precis likadan för honom. Han har möjlighet att vara pappa igen, vilket är det viktigaste. Han är fortfarande sitt sarkastiska jag så inget har egentligen ändrats där. Så det är skönt att se att han är lika glad och sprudlande som vanligt.
Justin Thomas vet också hur målmedveten Tiger Woods är.
– Jag vet att han i alla fall kommer att försöka att komma tillbaka. Självklart hoppas jag att han kan det. Samtidigt, så länge han kan vara en normal pappa igen … Det är nummer ett, resten är bonus, säger Justin Thomas.


Text: Bo Steffensen • 2021-11-12
NyheterNyheterTiger Woods
Scroll to Top