Grayson Murrays faster och farbror hittades mördade i sitt eget hus i förra veckan // Foto: Getty Images

Tragedi

PGA Tour-spelarens tragedi – släktingarna mördade

"Jag hoppas att de griper ynkryggarna som gjort detta"

Text: Martin Strömberg • 2021-07-13 Uppdaterad 2021-07-13

Grayson Murray bröt förra veckans tävling på PGA-touren, John Deere Classic, under torsdagens första rond, på grund av att hans mormor gått bort. Han hade därför svårt att fokusera på golfen och kände att han ville tillbringa tid med familjen.

Men tragedin slutade inte där.

På fredagen skrev Murray på Twitter att hans gammelfaster och gammelfarbror, ett äldre par, hade blivit mördade i sitt hem i Aberdeen i North Carolina, bara någon mil från kända golfanläggningen, Pinehurst Resort.

Enligt medier i Raleigh hade Mary Lou Black, 86, och D.P. Black, 91, mördats i sitt hem, och hittats av polisen i Moore County. En av dem hade legat död på verandan medan den andra kroppen låg inne i huset.

– Att behöva dö på det viset, det är en feg handling. Den eller de som är ansvariga för det här hemska brottet ska ställas inför rätta, sa Ronnie Fields, polischef i Moore County, enligt områdets media.

Grayson Murray finns med i startlistan den här veckan då PGA-touren spelar Barbasol Championship, samma tävling som Murray tog sin hittills enda seger på PGA-touren i 2017.

Det är dock oklart om han kommer till start.


Text: Martin Strömberg • 2021-07-13
NyheterGrayson MurrayNyheterPinehurst ResortTournytt
Scroll to Top