Aldrig förr har så många varit inne och läst svenskgolf.se som under 2021. Genrebild: Getty images

Sveriges bästa läsare

Nytt läsarrekord – tack för att ni läser!

Ni har varit fler än någonsin som varit inne och läst på svenskgolf.se under 2021. Tack för engagemanget hälsar vi på redaktionen.

Text: Svensk Golf • 2021-05-07 Uppdaterad 2021-05-07

Efter rekordgolfsäsongen 2020, med fler spelade ronder än någonsin tidigare i Sverige, har golfintresset inför årets säsong varit stort, minst sagt.

Trots att våren har varit svårflörtad, rentav obefintlig på vissa håll, så har det varit fullpackade starttidsscheman från Skåne hela vägen upp till Dalarna.

Även här på svenskgolf.se har vi märkt av det ökade golfintresset. Aldrig förr har så många varit inne och konsumerat vårt innehåll. Under årets första fyra månader har mellan 180 000–370 000 unika webbläsare besökt sajten varje månad, vilket gett drygt 6,5 miljoner sidvisningar.

Klicka här om du är nyfiken på fler trafiksiffror från året hittills.

– Det är väldigt roligt att vi ser ett så stort intresse för vårt innehåll. Att vi har kontinuerligt hög trafik under året antyder ju att vi gör något rätt, när läsarna vill komma tillbaka. Vi på redaktionen ser fram emot att förvalta ert förtroende och vässa vårt innehållsutbud ytterligare framöver, säger Oskar Åsgård, Svensk Golfs chefredaktör.

Kanske har du tankar om något du skulle vilja se på sajten framöver? Mejla oss gärna och ge oss dina synpunkter!



Text: Svensk Golf • 2021-05-07
NyheterGolfsverigeSvensk Golf
Scroll to Top