Trackman 4 används på samtliga av Indoor Golfs anläggningar.

Inomhusgolf

Hotellkedja storsatsar på inomhusgolf

Quality Hotel View i Malmö först ut i nytt samarbete med Indoor Golf Group.

Text: Eric Franzén • 2021-02-12

2021 blev vintern då golfen flyttade inomhus i en bredare omfattning. Vid sidan om en fortsatt stark efterfrågan hos de traditionella inomhushallarna har också utbudet för vinterträning utökats med ett antal simulatoranläggningar runt om i landet, exempelvis genom etableringar på enskilda hotell samt i profilstarka köpcentrum som Mall of Scandinavia och Täby Centrum.

Ytterligare ett expansivt steg i denna utbredning tas nu när hotellkedjan Quality Hotell inleder ett samarbete med Indoor Golf Group. 

Premiären för satsningen har nu ägt rum på Quality Hotel View i Malmö. Därefter kommer Quality Hotel The Box i Linköping öppna upp för spel under mars. Planen är sedan att  Quality Indoor Golf ska erbjudas på ett flertal av hotellen i Sverige under våren.

– Som aktiv golfare så vet jag hur viktigt det är att hålla igång spelet även under vinterhalvåret för att fortsätta utvecklas som spelare. Jag vet också som mamma att det senaste året varit en utmaning för att sysselsätta familjen i en tid då mycket av det som vi är vana vid att kunna göra numer är belagda med restriktioner. Därför är jag oerhört glad över att nu kunna kombinera det bästa från golfen med det bästa från en hotellupplevelse. Tillsammans med Indoor Golf Group så kan vi nu erbjuda god mat och dryck i samband med golfspel, säger Jenny Pieplow Benestam, Quality Hotels initiativtagare samt VD för Quality Hotel View Malmö.

Konceptet är detsamma som på Indoor Golf Groups övriga anläggningar där ett antal Trackman-stationer kan bokas för spel eller träning. 

– Vi är mycket glada över vårt partnerskap med Quality Hotel. Tillsammans lanserar vi vårt Quality Indoor Golf-koncept runt om i Sverige. Det innebär att våra gemensamma kunder får tillgång till en inomhusgolfupplevelse i absoluta världsklass. Anläggningarna är i topp när det gäller miljö och service. Tillsammans kommer vi att kunna bjuda på en skön loungekänsla där man kan koppla ihop sitt golfande med dryck och förtäring med fokus på den perfekta upplevelsen och förbättrad golfteknik, säger Fredrik Wredmark VD och grundare av företaget Indoor Golf Group.


Text: Eric Franzén • 2021-02-12
NyheterGolfsverigeindoor golf
Scroll to Top