Vill du spela en rond ihop med ET-segraren Marcus Kinhult? Nu har du chansen! /Foto: Getty Images

Musikhjälpen

Buda hem en rond med Marcus Kinhult

ET-proffset Marcus Kinhult auktionerar ut en heldag med träning, lunch och 18 håls spel på hans hemmaklubb Skaftö GK.

Text: Oskar Åsgård • 2020-12-15 Uppdaterad 2020-12-16

Sugen på att mäta dig med en Europatourvinnare? Eller kanske bara sugen på att höra precis hur krispig bollträff en världsspelare har? Oavsett vilket har du nu chansen att göra precis det.

Inom ramen för Sveriges Radios Musikhjälpen bidrar Marcus Kinhult med en heldag med honom på Skaftö GK. Så här beskrivs upplevelsen du budar om:

“Behöver du vässa närspelet? Slicar du för mycket? Eller har du problem med bunkerslagen? Dina svårigheter på golfbanan kan snart vara ett minne blott! Golfproffset Marcus Kinhult ger dig en heldag på Skaftö Golfklubb med träning, lunch och 18 håls spel tillsammans på banan. En natts boende och middag ingår på Slipens Hotell i Fiskebäckskil. Eventuell resa betalas av vinnaren. Pegga upp och svinga försiktigt!”

Det låter som en golfdag att minnas, helt klart.

För att vara med och buda på denna unika upplevelse kan du surfa in här. Just nu är högsta bud 15 650 kronor, men det lär gå upp till dess att auktionen stänger på lördag den 19 december, klockan 23.30.

Temat för Musikhjälpen 2020 är “Ingen människa ska lämnas utan vård” och insamlade medel ska bidra till att öka kunskapen och engagemanget för att ingen människa runtom i världen ska lämnas utan vård. Klockan 11.00 på onsdag den 16 december kommer Marcus Kinhult att gästa Musikhjälpens livesändning.

Kinhult avslutade sin toursäsong 2020 i söndags med en delad 32:a plats i tourfinalen DP World Tour Championship i Dubai. I en intervju med Svensk Golf efter tredje ronden konstaterade han:

– Jag ser fram emot att avsluta denna konstiga säsong i morgon. Den har inte blivit som man tänkt sig, men jag ser ljusare på framtiden. Det är snart dags för nya tävlingar efter nyår. Schemat för 2021 kommer ut på måndag eller tisdag.Text: Oskar Åsgård • 2020-12-15
NyheterMarcus KinhultTournyttVälgörenhet
Scroll to Top