Annons
Leva

Fyra resefavoriter i Europa

Vet du inte var du vill åka i sommar? Här är tips på fyra golfdestinationer inom fyra timmar från Sverige och med stads- eller strandliv nära inpå.

Av CM Hellsten • 2015-05-19
Annons

MANCHESTER
En rond på fjolårets British Open-bana, Royal Liverpool, är visserligen kostsam (2 250 kr) men definitivt värd pengarna. Grannen Caldy GC ligger på en helt annan prisnivå (840 kr). Blott en kvart från flygplatsen i Manchester finns också Wilmslow GC. (770–840 kr).

 

BERLIN
Bild 1118353
Upptäck Berlin om du har tid. Foto: Istock

Kurorten Scharmützelsee ligger sju mil utanför stan. Frågan är om golfaren har tid att lämna det femstjärniga spahotellet med 63 golfhål runt knuten? Alla ingår i Sporting Club Berlin. Golfpaket med tre nätter och tre greenfee börjar på 4 300 kr.
www.sporting-club-berlin.de

 

MALLORCA
Från kust till kust är det bara åtta mil. På ön finns 20-talet banor och flera av dem har arrangerat tävlingar på European Tour. På Club de Golf Alcanada i norr har golfaren storslagen utsikt över Medelhavet. Greenfeen startar på 660 kr.
www.golf-alcanada.com

 

ROM
Bild 1118355
Colosseum mitt i Rom. Foto: Istock

27-hålsanläggningen Parco de’ Medici har såväl golf som närhet till city. Sheratonhotellet intill erbjuder shuttle-service och på knappt en halvtimme är du inne i stan. Ett golfpaket om tre nätter och två greenfee kostar från 1 250 kr per person och natt.
www.golfparcodemedici.com

Annons
Scroll to Top