Annons
Leva

Så får du biljetter till OS-golfen

Under 17 dagar i augusti 2016 är det dags för sportens världsstjärnor att tävla i Rio de Janeiro. Nu har biljettförsäljningen dragit igång för den svenska publiken.

Av Sylvia Luther • 2015-04-24
Annons

Golfen i OS

[enterprise_facts]

Mer om biljettköpet här.

 

[/enterprise_facts]

Nästa sommar öppnar Rio stora famnen för att ta emot sportutövare och åskådare till världens största idrottsfest. Redan nu kan intresserade ställa en biljettförfrågan till de idrotter man vill se på plats via företaget CoSport, som är den enda auktoriserade återförsäljaren av OS-biljetterna i Sverige.Det kommer även att erbjudas kombo-paket med boende i olika stjärnkategorier tillsammans med arenabiljetter.

– CoSport har bred kunskap om Brasilien och välkomnar supportrar till den svenska OS-truppen. Det kommer att finnas gott om alternativ att välja bland när försäljningen öppnar, men de bästa paketen kommer med stor sannolikhet att försvinna snabbt, säger företagets vd Robert F Long till SOK.

Den som är intresserad av att beställa biljetter är först med i en förfrågningsprocess som varar till 4 maj. En vecka senare kommer ett förslag tillbaka till kunden på vilka biljetter som finns till önskat evenemang. Lite senare i maj öppnar ytterligare en försäljningsomgång. (Hela bokningsprocessen finns i faktarutan bredvid.)

Golfen avgörs på Olympic Golf Course 11-14 augusti då 60 herrar peggar upp. Den 17-20 augusti tar 60 damer över banan i Barra da Tijuca.

Annons
Scroll to Top