5de56a67ae34a

Leva

Nu vässar vi reseavdelningen

Den svenska säsongen närmar sig slutet. Då passar Svensk Golf på att lansera en vässad reseavdelning på Golf.se. Här hittar du matiga reportage, guider och frågor till vår frilansande reseexpert.

Text: Tobias Bergman • 2010-10-14

De flesta svenska golfspelare uppskattar sina hemmaklubbar och spelar merparten av sina ronder där.

Men de älskar också att vidga sina vyer och upptäcka nya miljöer att svinga loss i.

Både innanför och utanför landets gränser.

Det har Svensk Golf tagit fasta på och lanserar nu en uppfräschad reseavdelning här på Golf.se. Här läser du om de senaste resenyheterna, artiklar om trender bland golfresenärerna och intervjuer med företrädare för branschen. I vårt arkiv hittar du massor av resereportage som publicerats i papperstidningen och som kan användas som vägledning i jakten på den rätta golfresan för dig – oavsett om du vill flyga till Myrtle Beach eller ta bilen till Sundsvall.

Du kan också ladda ner matiga reseguider från flera av världens stora golfmetropoler som Costa del Sol och Algarve, där du får initierade tips på banor att spela och saker att göra vid sidan om golfen.

Dessutom har du löpande möjligheten att ställa frågor till vår frilansande golftrotter Fredrick Månsson, som har luftat klubborna i 68 olika länder och på så sätt har samlat på sig unika erfarenheter, som han gärna delar med sig av.

Under rubriken Resa kommer du också att hitta andra saker som tillhör livets goda och som tidigare kunde hittas under rubriken “Leva”.

Vår absoluta ambition är att det ska bli en avdelning som både tipsar, lär, underhåller – och håller golflusten vid liv under den kalla och mörka delen av året.

Bästa golfen i Europas huvudstäder
Swinging London
Kompletta Paris

Text: Tobias Bergman • 2010-10-14
LevaNyheter
Scroll to Top