Följa

Mitt ute i Atlanten…

…på ön Terceira som är den näst största ön i örgruppen Azorerna. Har varit här några dagar nu och spelarna börjar droppa in. Banan i ganska mediokert skick och det är ju vad det är med den saken. Gilla läget liksom. Vackert så det förslår med helt fanstastiska vyer och framåt lunch passerar några dussin …

Mitt ute i Atlanten… Read More »

Svensk Golf • 2015-09-29

…på ön Terceira som är den näst största ön i örgruppen Azorerna.

Har varit här några dagar nu och spelarna börjar droppa in. Banan i ganska mediokert skick och det är ju vad det är med den saken. Gilla läget liksom.

Vackert så det förslår med helt fanstastiska vyer och framåt lunch passerar några dussin flygplan uppe i himlen på väg till Sydamerika. 

Faktiskt ganska bökigt att ta sig hit med övernattning i Lissabon på både hit och hemresan. Drygt att det ska behövas men vissa dagar går bara ett plan om dagen mellan ön och fastlandet. Det är ju vad det är med den saken också.

Drar mig så sakteliga hemåt imorgon med skymningsflyget och har efter detta två uppdrag kvar på säsongen. Dels tourfinalen på underbara Ljunghusen och sen ett event i Colchester en bit nordost om London Town.

Scroll to Top