Följa

Dags för den årliga till Azorerna

Var på Edenhof GK utanför Uppsala igår och jag minns inte om jag nämnde i somras att jag gillar den routingen som de har. Bra hål varvat med en del lysande. Inga riktiga Donald Duck heller. Möjligen 400m för kort från backtee men va tusan.  Utöver detta så kan jag låta meddela att de ”nya” …

Dags för den årliga till Azorerna Read More »

Svensk Golf • 2015-09-21

Var på Edenhof GK utanför Uppsala igår och jag minns inte om jag nämnde i somras att jag gillar den routingen som de har. Bra hål varvat med en del lysande. Inga riktiga Donald Duck heller. Möjligen 400m för kort från backtee men va tusan. 

Utöver detta så kan jag låta meddela att de ”nya” hålen på Ljunghusen blev riktigt najsa. I synnerhet nummer 7, där den tråkiga dammen kort green nu är ett minne blott. En lite förädisk bäck ska nu ställa till det istället. Likaså blev femmans nya green ganska vass. Lite lätt upphöjd och måttligt ondulerad.

Som rubriken antyder  är det på lördag dags för den årliga resan till Azorerna. Gör ett jobb där ute varje år och i år är det ön Terceira som gäller. Halvbra bana med fyra årstider  under 18 hål minns jag det som för två år sen. Sjukt meckigt att ta sig dit. Övernattning i Lissabon på både ut och hemresan. 

Håller denna blogg levande till månadsskiftet, sen är det finito. I alla fall för en stund. Vi får se vartåt det bör när golf.se byter skepnad till svenskgolf.se/wp och under tiden planerar jag att starta upp en helt egen blogg där jag tänker skriva mer om de fenomen som omgärdar golfen och varför vi golfare tar oss själva på så förbannat stort allvar.

Håller er uppdaterade vad gäller detta.

Givetvis.

Scroll to Top