5de488cfbf7ec

Följa

Direkt från Katalonien

Jahaja, Mas Nou som den hette förr, numera Golf d’Aro. Vad tycker jag om den? Ja, jag kan väl inte riktigt hålla med golfresearrangörerna i deras beskrivning av stället. Riktigt så paradisiskt som vissa vill framhålla det är det faktiskt inte. Vyerna är dock helt underbara. Banan är söndervattnad, det är tröga greener och den

Text: Svensk Golf • 2015-09-01

Jahaja, Mas Nou som den hette förr, numera Golf d’Aro. Vad tycker jag om den?

Ja, jag kan väl inte riktigt hålla med golfresearrangörerna i deras beskrivning av stället. Riktigt så paradisiskt som vissa vill framhålla det är det faktiskt inte. Vyerna är dock helt underbara. Banan är söndervattnad, det är tröga greener och den slukar bollar likt Las Ramblas strax söder om Torrevieja för er som har varit där.

Det jag tar med mig härifrån är vyerna och fantasierna om att köra en golfbil rakt ut för ett stup för att se kraschen. Tänk er att få tillgång till en rostig gammal häck som ingen ändå vill ha, sen sätta en pinne på gaspedalen och låsa ratten och sen låta golfbilen åka ut för stupet. Vore kul. Dock inte lika kul att städa upp efter sig kanske.

Drar vidare imorgon till London för att kolla av en bana utanför Colchester. Stoke-by Nayland Golf Club. Återkommer med mera därifrån.

Bild 1132928

10e hålet på Mas Nou. 310 möh och Medelhavet i bakgrunden.


Text: Svensk Golf • 2015-09-01
FöljaBloggarResebloggen