Följa

Juniordag ger minst 80 000 kr

Ådas Juniordag 2015 är redan en braksuccé - innan den ens har ägt rum.

Text: Daniel Eriksson • 2015-07-20 Uppdaterad 2015-07-20

Lördagen den 25 juli är det uppdukat för stor fest på idylliska Åda G&CC. För att uppmuntra barn och ungdomar att röra på sig genom golf och träning har den sörmländska klubben tillsammans med en rad samarbetspartners och Djurgården Hockey satt ihop ett koncept som redan gett en hel del klirr i kassan. 

För mindre än två veckor sedan lanserade klubben Ådas Juniordag och alla tolv lag “köptes” i ett kick. Varje lag består av en partner från Företagsnätverket, en spelare från Djurgården Hockey och en junior som tillsammans spelar en Tremannascramble. Utöver det har flera företag valt att bidra till dagen på olika sätt.

Målet på att samla in 80 000 kronor är redan uppnått och pengarna kommer delas lika mellan Åda G&CC juniorsektion och Stiftelsen för Astrid Lindgrens Barnsjukhus, som samarbetar med Djurgården Hockey. Tanken är att klubben ska kunna köpa in golfklubbor och andra träningsredskap som man ska kunna låna ut till barn och ungdomar som vill prova på golf. 

Har du vägarna förbi den Åda på lördag kan du räkna med en dag fylld av prova på aktiviteter, närmast hål och andra tävlingar, gratis glass till barnen och möjlighet att se några av SHL-lagets bästa spelare mäta sina krafter på en av Sörmlands finaste och mest välskötta golfbanor just nu.


Text: Daniel Eriksson • 2015-07-20
FöljaNyheter
Scroll to Top