5de48a5c95d15

Följa

Nytt rekord

Gårdagen var verkligen en helt sjuk historia. Jag lyckades med bedriften att besöka sju länder på en dag. Vaknade på ett hotell i staden Feldkirch som ligger längst västerut i Österrike. För att ta mig till banan i Schweiz där jag skulle jobba fick jag köra genom Liechtenstein. Resan tog knappa 20 minuter. Mitt kvällsflyg

Text: Svensk Golf • 2015-05-06 Uppdaterad 2015-05-06

Gårdagen var verkligen en helt sjuk historia. Jag lyckades med bedriften att besöka sju länder på en dag. Vaknade på ett hotell i staden Feldkirch som ligger längst västerut i Österrike. För att ta mig till banan i Schweiz där jag skulle jobba fick jag köra genom Liechtenstein. Resan tog knappa 20 minuter. Mitt kvällsflyg till Bryssel gick sedan från flygplatsen i Mulhouse, Frankrike och efter att ha landat i Bryssel lite försenad körde jag till Eschweiler i Tyskland och motorvägen dit gick genom en liten snutt av Nederländerna. Det blir sju länder….

Idag på morgonen körde jag de sista 10 milen till Hubbelrath GC vars sjunde hål på den östra banan ni ser på bilden nedan. Gammal tysk klassisk bana. Så som de såg ut förr i tiden. Jag älskar den typen av banor.

 

Bild 1132748


Text: Svensk Golf • 2015-05-06
FöljaBloggarResebloggen
Scroll to Top