5de48a5e4d3ce

Följa

Golftävling på nära håll

Jag får ofta frågan om det är svårt eller inte att fixa sin egen resa för att åka och kolla på en stortävling antingen på Europatouren eller PGA Tour. Mitt svar är att det oftast är lätt att fixa biljetter till själva tävlingen och sen kan man rodda och fixa med resten efter det. Såg

Text: Svensk Golf • 2015-04-30 Uppdaterad 2015-04-30

Jag får ofta frågan om det är svårt eller inte att fixa sin egen resa för att åka och kolla på en stortävling antingen på Europatouren eller PGA Tour. Mitt svar är att det oftast är lätt att fixa biljetter till själva tävlingen och sen kan man rodda och fixa med resten efter det.

Såg på Facebook imorse att en bekant till mig dragit över till WGC-tävlingen i San Francisco och som volonteer sköter någon slags rapportering. Givetvis oerhört coolt att hamna i McIlroys boll får man ju säga. Och det vet jag sedan länge, att nästan varje tävling på PGA Tour genom sina kanaler söker volontärer för allköns arbetsuppgifter. Sen är det ju skillnad på att göra något i McIlroys boll mot att vara P-vakt långt bort åt hevitte.

Men, det är ett resetips till alla golfnördar därute, så gott som något.Bild 1132746


Text: Svensk Golf • 2015-04-30
FöljaBloggarResebloggen
Scroll to Top